Navijači PAOK-a oteli sve zastave ljutom rivalu i ugasili im grupu (FOTO)

Solun je goreo posle navijačke akcije, a očigledno se na tome neće završiti

  • 15

Navijači PAOK-a oteli su sve zastave pristalicama Iraklisa, velikim gradskim rivalima i faktički su ugasili njihovu grupu. Kako kruže priče po navijačkim forumima, PAOK-ovci su imali špijuna na meču Iraklisa, koji je pokupio sve zasteve i doneo ih u ruke svoje grupe.

>>> Sandra Partizan okrenula guzu i poslala vrele pozdrave braći iz PAOK-a (FOTO)

Iraklisovi fanovi se brane da je u pitanju bila saradnja policije i navijača PAOK-a, te je navodno jedan od policajaca zastave doneo navijačima rivalske grupe.

Kada neka grupa izgubi zastavu, simbolično to u navijačkoj akciji znači da prestaje da postoji, a naročito je to slučaj kada ''padne'' ovoliki broj zastava. Ipak navijači Iraklisa se brane i ne priznaju navijačku pobedu Gate 4.

Navodno poseduju i snimak koji otkriva istinu, ali dok se on ne pojavi, jedini dokaz je fotografija koja je nastala u prostorijama navijača PAOK-a, gde su sve zastave Iraklisa u njihovim rukama, okrenute naopačke.

Foto: Ultras-tiffo.net

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito,Tempo,Tudjman,Ivica,Rasim,Ivan i Zeka

    15. septembar 2017 | 12:52

    Паок личи на свог брата. Нико у Солуну за њега не навија а они имају подршку Запада,државе анти православаца. Ту су придодати Паприца,Фуртула и остали склони свачему.Ираклис то је Солун. Питајте солунце.

  • ivkec

    15. septembar 2017 | 10:12

    pa sta ce onda PADINJAK on padao 5 puta

  • Coa

    14. septembar 2017 | 17:58

    Sad i Paokare pocele da se druze sa ekipama sa severa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA