Delije reagovale na mizernu posetu na Marakani: Duž cele ograde Juga osvanuo transparent sa porukom za sve navijače (FOTO)

Simpatizeri crveno-belih koji ne dolaze na domaće utakmice ponovo pod kritikama Severa

  • 22

Malo ljubitelja fudbala okupilo se u sredu od 18 časova na Marakani, gde Crvena zvezda igra protiv Dinama iz Vranja, a Delije su očigledno predvidele mizernu posetu, gde ima u vrh glave 2.000 navijača, pa su poslale poruku svim navijačima Zvezde da je vreme da se trgnu.

>>> ZAJ... SE PA DOĐI! Delije opet isprozivale simpatizere i najavile Mačvu kao Arsenal (FOTO)

Podsetili su na situaciju od pre nekoliko godina, kada je Marakana znala da bude puna i da se okupi više od 40.000 ljudi po ciči zimi kada je Zvezda bila na -10 u odnosu na Partizan i 7 godina bez titule.

- Do skora stadiona pun, a nigde uspeha... Stagnacija! Danas ređamo uspehe, a stadiona prazan... Zvezdaši mobilizacija - napisale su Delije na transparentu koji stoji na južnoj tribini stadiona.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vatrogasac

    11. oktobar 2017 | 22:42

    Kada se na stadionu bude samo navijalo,i kada budem smeo svog sina da dovedem bez straha da mu se nesto ne desi, tada cu doci.Ko razume shvatice!!

  • RS

    11. oktobar 2017 | 19:29

    Koji su ovo ludaci koji nam kidaju stolice pa dal je ovo normalno???????? Koji mozak to mora bit svaka ti cast junace

  • Neko iz mase

    12. oktobar 2017 | 00:44

    Dok se god na stadionu bude skandiralo narko- dileriima(V.D)..olosima i kriminalcima a ne fudbalerima ja tamo ne idem...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA