Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika 1991
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sale

    27. oktobar 2017 | 07:48

    Shvatite da narod vise NECE da gleda nasu ligu koja je namestena!!! Prosle godine se ceo region smejao nasoj ligi,zavrsnici!!!! I Partizan i Zvezda igraju bez poraza celo beskonacno,da je liga trajala jos 30 kola,Partizan bi ima 30 pobeda jos da je trajalo jos 130 imao bi isto toliko pobeda.... Pa to nema nigde na Svetu!!! Hrvati su se danima sprdali sa nasom ligom,sa Zvedzinom pobedama sa partizanovim sekjackim forama kada su im protivnici sirili noge ispred gola.... Pricali su u Srbiji titulu ne osvaja najbolji tim nego najveci lopov!!! Sve je na dodjem ti dodjes mi,Vozdovac ubija grize protiv Zvezde kao nikada u zivotu sa 40 i vise faulova u sledecem kolu se seta sa partizanom sa jedva 4 faula.... to je vise jadno nije smesno nego jadno!!!! Pa ni Barsa,Real,Bajern ne mogu a da ne kiksnu ali Partizan da je trebalo i 200 puta ma laganica do titule!!! Nista bolje nije ni ove godine a to traje jos iz perioda Karadzica kada se pre svakig prvenstva znao sampion kada je partizan ulazio svako prvenstvo sa upisanih 30 i kusur bodova..... I traje jos i trajace i onda se pitate zaszo nema publike? Pa zasto da dolazi i placa karta? Da gleda cirkus? Nece vise i jos malo nece biti ni njih 1000 na stadionu! Vise ce biti na manjim stadionima jer jedino oni igraju posteno!!!!! Grobari su u sirokom luku zaobiazili stadion prosle sezone,u proseku ih je za celo prvenstvo bilo 1200,od 6. Maja kada je zvezda kiksnula protiv Vozdivca oni se setili partizana,ljubavi neke vernosti pa sve trce i na zatvoren stadion i kapije i prave budale od sebe okupljajuci se ispred stadiona a celo prvenstvo ih nema ni kada je dzabe bilo!!!!! To navijaci? To je smesno i zalosno!!!!! To su vasi Beogradski blizanci koji su unistili i fudbal i ligu i sve!!!!!

  • vuckoe

    27. oktobar 2017 | 00:32

    mene utakmica košta oko 5000.00, a plata mi je 30 000.00.toliko!!!

  • iki

    26. oktobar 2017 | 17:43

    Nikad nije bilo navijaca na fudbalskim utakmicama cak ni u Jugoslaviji prosek je bio mozda 20 hiljada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA