Divlje Horde baš podivljale: Kelnovi navijači iz besa zapalili tribinu na "Marakani" (VIDEO)

Gostujuće pristalice neće po dobrom pamtiti srpsku prestonicu, niti će ona njih

  • 1

Ne pamti se da je neka navijačka grupa masovno pohodila naš najveći stadion kao što su to u četvrtak uveče navijači Kelna kojih je, prema slobodnoj proceni, bilo blizu 5.000 na utakmici sa Crvenom zvezdom.

>>> Nemci gađali stolicama Delije, samo se čulo: Bežite ljudi, molim vas! (VIDEO)

Među njima bilo je simpatizera, ali dobar broj su pripadnici ozloglašene grupe "Divlje Horde" koji su bili pod budnim okom snaga reda od kako su kročili na srpsko tle.

Sa dobrim razlogom.

Pripadnici tvrdog jezgra Kelnovih navijača opravdali su reputaciju "nezgodnih" ultrasa sklonih incidentima, a Beograd i meč sa Zvezdom nije bio izuzetak.

Neposredno po završetku meča u Beogradu, nezadoovljni ishodom bitke na terenu, zapalili su stolice što smo do sada imali priliku da vidimo uglavnom smao na derbijima, ali ne sećamo se da su to nekada radili navijači nekog stranog tima u okviru evro takmičenja na "Rajku".

Vatra se razbuktala u donjem delu tribine gostujućih pristalica, pa je bilo posla i za vatrogasce.

Nije ovo bio jedini incident gostiju, za vreme meča "čupali" su stolice i njima gađali Zvezdine pristalice na jugu, takođe i baklje su koristili kao projektile...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA