Gate 7 transparentom brutalno izvređali vaterpoliste i navijače Partizana, a onda je na srpskom zagrmela pesma Delija protiv Grobara (VIDEO)

Navijači Olimpijakosa priredili su paklen doček pristalicama crno-belih

  • 24

Vaterpolisti Partizana izgubili su u Atini od Olimpijakosa 16:8 (5:1, 4:2, 3:4, 4:1) u 4. kolu A grupe Lige šampiona, a na tribinama je viđena velika podrška za crveno-beli tim, koji je u bratskim odnosima sa Zvezdom.

Zato je dolazak crno-belih motivisao navijače Olimpijakosa da ispune tribine, ali i da spreme uvredljiv transparent na račun igrača i navijača Partizana.

- Najveći pederi u Srbiji nose crno-belo - pisalo je na transparentu navijača Olimpijakosa.

Na ogradi je bila i jedna zastava Delija, koji su braća sa pristalicama Olimpijakosa Gate 7, a takođe je sa krova bio istaknut i veliki Zvezdin grb.

Olimpijakos je ostao na čelu grupe sa tri pobede i remijem, dok su crno-beli zabeležili četvrti poraz u najjačem evropskom takmičenju.

Kod Olimpijakosa tri gola postigli su Janis Funtulis i Aleksandros Gunas, jedan više od Petra Tomića i Nikole Radonjića iz redova prvaka Srbije.

Partizan sledeći meč u Ligi šampiona igra 20. decembra protiv Hanovera u Nemačkoj.

Pogledajte i kakvu su atmosferu napravili navijači Olimpijakosa igračima Partizana:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA