Dok je kuljala vatra, prelomljeni Grobari goli spasavali život na dnu tribine

Neverovatno nasilje viđeno je u međusobnom sukobu navijača Partizana

Opšta tuča na južnoj tribini i pokušaj preuzimanja tribine od strane dela Grobara jedan je od glavnih utisaka derbija.

>>> Deo Grobara pokušao da preuzme Jug, završili krvavih glava i goli do gaća! (VIDEO)

>>> UZNEMIRUJUĆE: Četiri krvave fotografije koje najbolje ilustruju šta se događalo na Jugu tokom tuče Grobara na derbiju!

Šokantne scene viđene su na atletskoj stazi podno južne tribine, kada su jedan po jedan na nju dospevali goli navijači krvavih glava i sprženi od baklji od posledica tuče sa drugom frakcijom Grobara.

Jedna od jačih grupa na Jugu, kako se nezvanično priča, okupljena oko Vandal Bojsa, krenuo je u napad na ''šipku'' kaiševima i bakljama, ali je ubrzo usledila kontra grupe Grobara koji su glavni na tribini, a koji su uspeli da zadrže prevlast i posle derbija.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Uspeli su da potisnu Vandale ka dnu tribine, nakon čega su počeli jednog po jednog da tuku tako da su im izmenili lični opis, a zatim su ih poskidali i zapalili im odeću, pa su ih izbacili na atletsku stazu gole do gaća, dok neki nisu imali ni donji veš.

Vatra je kuljala, sklanjale su se zastave, vatrogasci su pokušavali da gase vatru, hitna pomoć je odvozila ljude... Totalni haos viđen je na jugu u tom trenutku, pre nego što su jedan po jedan mišićavi i tetovirani likovi izlazili krvavih glava na atletsku stazu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Igor

    A meni i devojci čak i par kovanica od po jedan dinar uzeli na pretresu. A ove momčine baklje i noževe unose kao od šale. Neko je ovde lud. Očito mi. Obični ljudi.

  • Sale

    I to je ," FUDBAL ". ej Srbijo

  • nenna

    Hocete da kazete(ako dobro razumem)da su se Grobari medjusobno tukli?? :Strasno... kud plovi ovaj brod?

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima