Navijači Flamenga napravili haos u gradu: Pljačkali ljude i lupali automobile, policija pucala na njih (VIDEO)

Hiljade ljudi učestvovalo u neredima na brazilskoj Marakani tokom druge utakmice finala Južnoameričkog kupa između Flamenga i Independijentea.

  • 0

Posle 1:1 u drugoj utakmici finala, Independijente je osvojio Južnoamerički kup zahvaljujući boljem rezultatu (2:1) u prvoj utakmici.

Ipak,  u prvom planu bilo je divljanje ekstremnih navijačkih grupa Flamenga koje su napravile potpuni haos na ulazu čuvene Marakane i oko samog stadiona.

Prvi incidenti započeli su pre same utakmice kada su navijači pokušavali da uđu na stadion sa falsifikovanim kartama, a zatim probili zaštitne barijere i ušli na najveći brazilski stadion.

Momenat kada navijači probijaju sve barijere i ulaze na stadion:

Ona najgore, ipak se dogodilo posle same utakmice kada su navijači poraženog kluba napravili potpuni haos na ulicama Rija, a razlupani automobili, tuče i masovne pljačke naterali policiju da primeni vanredne mere. 

Klub Flamengo oglasio se zvaničnim saopštenjem u kojem se izvinjava pravim navijačima i osuđuje huligane:

- Fudbalski klub Flamengo javno izražava žaljenje zbog događaja koji su se odigrali u sredu uveče na Marakani tokom finala Južnoameričkog kupa. Takođe, izražavamo solidarnost sa svim pravim navijačima koji su na bilo koji  način bili pogođeni divljačkim nasiljem onih koji su izazvali nerede pre i posle utakmice - kaže se u saopštenju.

Kompletan snimak nereda na ulicama posle utakmice možete pogledati na linku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA