≫ 

Stranac stiže u BG da gleda Partizan i Zvezdu, pa pita za strah! Usledili su saveti i komentari: Ne idi u sredinu kopa i ne slikaj navijače! (VIDEO)

Stranac je na popularnom forumu redit zatražio pomoć od srpskih navijača

  • 7

Jedan anonimni Englez rešio je da poseti Beograd i da usput pogleda utakmice dva najveća srpska kluba Crvene zvezde i Partizana.

Međutim, pošto prvi put dolazi, zatražio je preko foruma neke informacije i savete u vezi utakmica.

- Dolazim u Srbiju sledećeg meseca i nadam se da ću uspeti da pogledam nekoliko fudbalskih utakmica. Video sam da Partizan i Zvezda igraju utakmice kod kuće pa ću se truditi da odgledam obe.

- Partizan igra sa Zemunom, a Zvezda sa Voždovcem. Mislim da to nisu derbiji kola, a sudeći po tabeli nisu ni velike utakmice, a sudeći po tome zaključio sam da neće biti teško da se kupe karte.

- Gledao sam fudbalske utakmice po celom svetu i nisam imao nikakvih problema, ali znam da su navijači Zvezde i Partizana dosta tvrdokorni i da daju jaku podršku timovima. Zato i pitam da li je bezbedno da se ide na utakmicu i biti na tribini iza golova gde su Grobari i Delije?

Foto: Telegraf

- Svaki savet je dobrodošao i veoma se radujem da posetim vašu zemlju - napisao je ovaj momak.

Usledila je lavina komentara šta sme a šta ne sme da radi:

- Ulaznice za Partizan su ti 400 dinara, i ne brini na te manje utakmice niko ne dolazi - napisao je jedan momak

Foto: Telegraf

Drugi je poručio da ne mora da brine za karte i dao ozbiljan savez za navijače Zvezde.

- Dan kada budemo morali da kupujemo karte unapred za domaću Superligu će verovatno biti dan kada budemo bili standardni učesnik Lige šampiona. Karta za Severnu tribinu ti je 100 dinara, što je manje od evra

- Da bi izbegao probleme nemoj da slikaš na tribini. Možeš da slikaš grafite spolja i unutra stadiona pre meča, ali nikako naviače. Takođe, nemoj da ideš u sredinu kopa, kako ne bi iritirao nekoga. Ako čuješ aplauze možeš da se pridružiš, ako nećeš samo se opusti i uživaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Galiot

    12. januar 2018 | 17:52

    Najsigurnije je u kopu severa. Nikad nisam doziveo neprijatnost za 20 tak godina kolko idem na tekme,a nit sam huligan niti sam ikada bio clan neke navijacke grupacije! Vise se mogu zadesiti tuce na periferiji severa,kao i na istoku kada se igra derbi.... Gotovo svaki derbi prodje sa nekim koskanjem ili tucom na istoku...

  • darko

    13. januar 2018 | 19:01

    Dugi niz godina sam proveo na severu i nikad mi dlaka nije falila sa glave. Danas vise vremena provodim na istoku sa drugarima i njihovim klincima i radocu ih voditi ako ih budem imao. Smuci mi se kada pročitam komentare raznih foteljasa i dušebrižnika koji nisu došli na vise od dvw utakmice i prosipaju pamet.

  • pazi!

    14. januar 2018 | 14:33

    Isto potvrdjujem sto pisu ovi momci! Ove godine 11ta godina dolazaka na Sever i nikada nisam imao neprijatnost! U principu, ko trazi problem - dobice ga, ko se ponasa normalno i civilizovano i navijacki - ima da uziva u atmosferi do poslednjeg atoma snage! Moji drugari vodili i decu sa sobom, i klinci obozavaju sa dodju na Sever! Ipak na mladima svet ostaje! Pozdrav Braco i srecna srpska Nova godina! :-)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA