Brutalan odgovor navijača Olimpijakosa svim simpatizerima Zvezde koji su im zvidždali u Pioniru (VIDEO)

Grčki navijači pokazali na utakmici svog fudbalskog kluba da ipak nisu ljuti i da je bratstvo među crveno-belima neraskidivo

  • 61

Nije dugo trebalo navijačima Olimpijakosa da odgovore na dešavanja iz Pionira sa utakmice protiv Zvezde u kojem je njihov tim u velikoj meri izviždan od strane obične publike crveno-belih iz Beograda.

Veći deo hale izviždao je klub iz Atine, iako je u pitanju bratski tim crveno-belih, sa kojima najvatreniji navijači imaju prijateljstvo dugo više od 30 godina.

>>> Pogledajte kako je Čović proslavio rušenje Olimpijakosa i šta je uradio po završetku meča (VIDEO)

Međutim, mnogi od njih su bili izrevoltirani dešavanjem sa početka utakmice zbog gesta Delija kada su skandirali protiv novog igrača Alena Omića i istakli mu da je nepoželjan zbog nacionalne pripadnosti, pa su onda udarali kontru u trenucima kada su se pevale pesme Olimpijakosu. Takođe, mnogi nisu zaboravili i bolan poraz iz prošle sezone koji je Zvezdi donosio TOP 8 Evrolige.

Ipak, brzo su navijači Olimpijakosa odgovorili, i to već posle 24 sata, na utakmici u kojoj je njihov fudbalski klub remizirao sa 1:1 na gostovanju Asteras Tripolisu.

Printskrin: Youtube

Iako su igrali na gostovanju, Navijači Olimpijakosa su istakli koreografiju posvećenu Zvezdi. Raširili su preko tribine veliki Zvezdin grb i tako stavili do znanja svima koji su zviždali njihovom klubu u Pioniru da je bratstvo sa Delijama ipak neraskidivo.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledao sukob Delija i simpatizera Zvezde u Pioniru dok se pevalo i zviždalo Olimpijakosu

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    29. januar 2018 | 04:57

    A kome je to bratski klub?Ko je u ime svih zvezdasa to zamislio i uradio?Neki huligani,vodje nekih grupa.Postujem svaki tim ali za Zvezdu srcano navijam protiv koga god da igra.

  • Aleksandar

    29. januar 2018 | 06:16

    Da su lepo prosle godine izgubili i mi usli u top 8 niko im nebi zvizdao. Ta im utakmica nije nista znacila i trebalo je da malo razmisle kako igraju.

  • Igor Obrenovac

    29. januar 2018 | 13:18

    To je jos jedno cepanje licnosti, ubijaju ih ovi kvazi desnicari raznoraznim izmisljotinama. Tako npr jedan navijac CZ koristi nik nema Jugoslavija 1913, a Partizan proziva da je Jugoslovenski klub. Drugi opet stavljaju petokraku pored zastave Djenerala Draze, a Krcuna i Komara se odrekli. U kosarci ne znaju da li su FMP ili CZ. Jos sad ova podela oko bratije ima da im razori mozdane vijuge, ako ih imaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA