≫ 

Sramotni potez navijača Zvezde tokom minuta ćutanja na Marakani: Isprozivao huligane CSKA, a iznervirani Rusi mu nisu ostali dužni (VIDEO)

Neprijatna situacija viđena je tokom minuta ćutanja za žrtve pada ruskog aviona

  • 37

Neprijatna scena viđena je na samom startu utakmice između Zvezde i CSKA iz Moskve, kada je tokom minuta ćutanja za žrtve pada ruskog aviona u kojem je pogunula 71 osoba, jedan nevaspitani navijač crveno-belih odlučio da se ''istakne''.

On je prišao skroz do ograde dela tribine koji je bio ''tampon zona'' između srpskih i ruskih navijača i tom prilikom je pokušao da isprovocira pristalice CSKA. Ostali na jugu su ga utišavali jer je to što radi skandalozno.

>>> Delije, braćo, Šavija ovde! Ajmo ovo za našu dušu! Kad se ispraznila Marakana, legendarni vođa zagrmeo sa razglasa stadiona, glas mu je drhtao od emocija (VIDEO)

Posebno je istakao njihovu elitnu huligansku grupu - Jaroslavku.

Dok je na Marakani bila potpuna tišina tokom minuta ćutanja, gde su i vođe CSKA apelovale na sve da ne pevaju u tom trenutku, jedan Zvezdin navijač sa Juga je skandaloznim ponašanjem pokazao nepoštovanje prema žrtvama.

- Jaroslavka, huligani, huligani... - vikao je čovek, koji je uveliko u zrelim godinama i njegov glas je odzvanjao sablasno tihom Marakanom u tom trenutku. Ruski navijači su negodovali, neki su pokušavali da mu ukažu da ćuti i da nije vreme za prozivku tokom minuta ćutanja, a kada je on i zvanično završen, usledila je njihova reakcija i pesma kojom su vređali Zvezdu.

Pojedini su u tom trenutku pokazivali upravo ka tom navijaču Zvezde dok su pevali uvredljivu pesmu na račun crveno-belih.

VIDEO: Kako su Delije pesmom vređale navijače CSKA na utakmici

VIDEO: Pogledajte prozivanje 1 na 1 navijača Zvezde i CSKA

VIDEO: Ako ste propustili bakljadu navijača CSKA kojom su zapalili Marakanu

VIDEO: Ovo je moćna koreogafija navijača Zvezde na meču sa CSKA

Daljinac

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nssss

    14. februar 2018 | 15:04

    Pa cigani, sta drugo ocekivati

  • Steva

    14. februar 2018 | 13:48

    Uzaš!!!

  • Ика

    14. februar 2018 | 15:44

    Фудбал више није лепа игра и поезија. Користи се као јазбина хулигана,кладионице и политике. Све што је лепо дао Бог,човек може да претвори у ружно и зло😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA