≫ 

Opšta međusobna tuča Grobara na putu za Surdulicu: Veliki broj povređenih posle haosa na naplatnoj rampi! "Sevale" baklje, kamenice i motke!

Do sukoba je došlo oko 14 časova, a policija je razdvajala zaraćene strane

  • 38

Ono čega su se mnogi pribojavali pred finale Kupa u Surdulici, dogodilo se već na putu ka stadionu, gde se od 19 časova igra meč za pehar. Dve frakcije Grobara sukobile su se na naplatnoj rampi nešto posle 14 časova, a u masovnoj tuči korišćene su baklje, kamenice i motke.

>>> Pojavio se prvi snimak masovne tuče Grobara na naplatnoj rampi u Nišu (VIDEO)

>>> Detalji krvave sačekuše Grobara: Tri autobusa su čekala na rampi, a kada su iza njih stali automobili druge frakcije, nastao je haos (VIDEO) (FOTO)

Policija je bila na licu mesta pokušala da je razdvoji sukobljene strane, između kojih već nekoliko meseci traje krvavi rat, koji je započet još na 156. Večitom derbiju.

Prema informacijama reportera Telegrafa, veliki je broj povređenih, a uskoro bi trebalo da imamo i detaljnije informacije.

VIDEO: Pogledajte sukob između dve frkacije Grobara ispred stadiona Partizana u polufinalu Kupa

Inače, u Surdulici Grobare već čeka masovno obezbeđenje i velike snage policije su već na terenu, o čemu svedoče i fotografije našeg reportera sa lica mesta.

Surdulica pred finale Kupa; Foto: Telegraf
Jake policijske snage čekaju Grobare; Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA