≫ 

Delije brutalnim citatom iz filma "Lepa sela lepo gore" odgovorile Srbima koji su navijali za Hrvate na Mundijalu (VIDEO)

Pevala se i pesma Baje Malog Knindže iz istaknutu fotografiju Rakitića i Tompsona

  • 30

Navijači Crvene zvezde oglasili su se tokom utakmice protiv Dinama iz Vranja, gde su crveno-beli slavili sa 3:0 na otvaranju Superlige i dali su svoje mišljenje povodom nedavno završenog svetskog prvenstva i dešavanja oko Hrvata.

Mnogo prašine se podiglo u Srbiji povodom uspeha Hrvata, jer su mnogi Srbi navijali za Hrvate.

Delijama se očigledno nije svidelo to, a sada su svima koji su to radili hteli da natrljaju na nos time što je na slavlju hrvatskih fudbalera, i to na njihovo insistiranje, došao ustaški pevač Marko Perković Tompson.

Parola Delija na Severu; Foto: Telegraf

Na Severu je osvanula i fotografija Rakitića i Tompsona, kao i šahovnica, uz koju je istaknuta parola sa citatom iz filma "Lepa sela lepo gore", kada Petar Božović priča Draganu Bjelogrliću da su vojnici iz čete njegovog najboljeg druga (Halila), zapalili njegovu kuću i ubili mu majku.

- A ti sad vidi pa mu opet pričuvaj kuću, znaš...

Pogledajte i taj deo filma:

Takođe, pevale su se i pesme Baje Malog Knindže, ali nažalost, videli smo i neprihvatljivo skandiranje "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata".

VIDEO: Hrvati u Zagrebu slave drugo mesto i horski uz Tompsona vređaju Srbe

VIDEO: Navijač Francuske u Zagrebu dobio batine pred 100.000 Hrvata na Trgu bana Jelačića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    20. jul 2018 | 21:36

    Gledajući ovaj snimak, vidim da je transparent razvilo jedva hiljadu ljudi. I takodje, toliko njih je pevalo. A Srbija ima 6 miliona stanovnika. Isti slučaj i u Hrvatskoj. Od 4 miliona stanovnika, uvek se nadje par hiljada "navijača" koji su, gle čuda, isti kao naši, sve neki hrabri nacionalisti i rodoljubi samo kad su u grupi i pevaju neke glupe pesme posvećene ratovima. Još uvek verujem da u Srbiji i Hrvatskoj postoji bar 10 miliona normalnih ljudi koje ovo više ne zanima!!!

  • bg

    20. jul 2018 | 23:51

    Kad to kazu navijaci ciji je idol robert prosinecki onda nema dalje

  • Stefan Czv

    20. jul 2018 | 23:18

    Zvezda Srbija nikad jugoslavija!! Sav taj "gradjankski" deo srbije koji je navijao za hrvate(kako kaze Milojko Pantic) imao je priliku na njihovoj nacionalnoj televiziji da prati i raduje se doceku svojih idola uz prateci ustaski repertoar naravno koji je neizbezan kod njih uvijek i zauvek. Dok smo mi koji podrzavamo svoju zemlju svoj klub i bratski narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA