≫ 

Drama na Čairu, navijač doživeo infarkt na meču Radnički-Makabi: Gledaoci su mu davali vodu i kvasili ga, ali je stanje bilo sve gore (FOTO)

Čoveku koji se srušio kao sveća pomoć su pokušali da pruže gledaoci, davali su mu vodu, ali su ubrzo shvatili da je njegovo stanje suviše ozbiljno pa su alarmirali Hitnu pomoć

  • 1

Uzbuđenje sa kojim je pratio sinoćnju utakmicu Radnički – Makabi umalo je života koštalo Nišliju S.V. (46) jer je na stadionu Čair doživeo infarkt.

Čoveku koji se srušio kao sveća pomoć su pokušali da pruže gledaoci, davali su mu vodu i kvasili ga, ali su ubrzo shvatili da je njegovo stanje suviše ozbiljno pa su alarmirali Hitnu pomoć.

Hitna pomoć je na vreme reagovala; Foto: Telegraf

Kako nam je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, strastvenom navijaču priskočila je u pomoć medicinska ekipa koja je dežurala na stadionu. Odmah im je bilo jasno da je čovek doživeo infarkt, zbrinut je na licu mesta ali je njegovo stanje zahtevalo bolničko lečenje.

- Dok je trajalo pružanje prve pomoći, na Čair je stigla i druga naša ekipa koja ga je prebacila na Klinku za kardiologiju gde je zadržan. Ovo je još jedan dokaz da smo u stanju da blagovremeno i stručno reagujemo i u najnepredviđenijim situacijama – izjavili su u niškoj Hitnoj pomoći.

Do dolaska Hitne pomoći, ostali navijači su pružali pomoć; Foto: Telegraf

Da utakmici nije falilo uzbuđenja, svedočio je rezultat.

Posle lavovske borbe Radničkog sa izraelskim timom, utakmica je okončala rezultatom dva prema dva. Međutim, to za Nišlije znači kraj takmičenja u evropskom kupu, jer su od Makabija kao domaćina izgubili sa dva prema nula.

VIDEO: Penal za Zvezdu protiv Radničkog u poslednjem minutu, Ben stavio tačku na rezultat

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    3. avgust 2018 | 15:54

    Ma sta blagovremeno trebalo im je 7-8 minuta da dodju od zapadne tribine do istocne doduse ne svojom krivicom. Hitna je doletela odmah a dok je stigla informacija do njih zbog nesposobnog obezbedjenja covek je mogao da umre na stadionu. Sa tribine su vikali dvojici glupana iz obezbedjenja na atletskoj stazi da motorolom obaveste hitnu pomoc da odmah dodju ali oni nisu zeleli to da urade vec su gledali kao ovce sta se desava na tribini. Cak je jedan igrac Radnickog izbacio grudima loptu u aut da bi se alarmirala hitna ali ni sudija ni ostali igraci nisu zeleli da prestanu sa igrom. Sacuvaj boze u sta se pretvaramo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA