≫ 

Delije dolaze na trening Zvezde pred Salcburg, a ovako je bilo 2015. kada su poslednji put bodrili igrače na pomoćnom terenu (VIDEO)

Naravno, u pitanju su samo treninzi pred evropske utakmice

  • 13

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, najavili su dolazak na trening dan pred meč sa Salcburgom, a javnim proglasom pozvali su sve zainteresovane da im se pridruže.

Oni na taj način žele da pruže podršku igračima pred meč sezone, pošto u utorak (21.00) neće biti na tribinama zbog kazne UEFA.

>>> Radonjić u Marselju, Zvezdi 12 miliona: Čeka se još samo potpis...

Nije redak slučaj da su se Delije pojavljivale na treningu crveno-belih, a poslednji put pred jednu evropsku utamicu bili su na pomoćnom terenu Marakane u leto 2015. godine.

Zvezda je u Almatiju, ipak, poražena sa 2.1 pod vođstvom Grofa Božovića Foto: Telegraf

Dan pred odlazak fudbalera na revanš meč protiv Kairata. Zvezda je tada u Beogradu izgubila 2:0, dok je u Almatiju bilo 2:1 za domaćina.

Identičan rezultat je bio i 2005. godine kada je Bazel slavio na Marakani rezultatom 2:1. Crveno-beli su tada igrali pred praznim tribinama, a Delije su pružile podršku na treningu.

VIDEO: U grotlu kopa Delija: Kada je Milojević prišao...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NENAD

    18. avgust 2018 | 15:12

    NE MOGU DA SHVATIM DA DELIJE TOLIKO IDU NA ŠTETU KLUBA, A DA NEMOGU JEDNOM KONAČNO IZ UĆI POUKE DA TAKO RUŠE UGLED KLUBA I NANOSE FINANSIJSKU ŠTETU, L. P. SVIMA

  • Milan

    18. avgust 2018 | 14:44

    Pu baksuzi

  • YYY

    18. avgust 2018 | 17:48

    Al obavezno da im skandirate o Ratku Mladicu i UEFA mafija! Bez toga im necete podici moral. Indijanci oni jedni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA