≫ 

Zvezda sa navijačima u Ligi šampiona: Još jedna pobeda crveno-belih!

Pravni tim Zvezde uspeo je da izbori promenu odluke UEFA

  • 16

Fudbalski klub Crvena zvezda izvojevao je pobedu van fudbalskog terena. Pravni tim Zvezde koji je bio u Nionu uspeo je da preinači odluku UEFA i da umesto dve , samo jednu utakmicu odigraju pred praznim tribinama, što je odrađeno protiv Salcburga.

Zvezda će u Ligi šampiona igrati pred navijačima.

>>> Sve što bi trebalo da znate o žrebu LŠ: Ko su najlakši i najteži protivnici Zvezde, kad počinje, kad se igraju utakmice?

- To znači da je žalba urodila plodom, odnosno da je pravni tim Zvezde uradio fantastičan posao u Nionu", navodi se u saopštenju kluba sa Marakane.

Kako je Zvezda protiv Salcburga u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona igrala bez publike, tako će u prvoj utakmici kao domaćin u elitnom takmičenju imati podršku vernih navijača i prepoznatljiv huk sa tribina.

- Fudbal se i igra zbog publike, pa je pravi potez što će Zvezda kao domaćin u Ligi šampiona imati pun stadion - dodaju crveno-beli u saopštenju za javnost ovim povodom.

POGLEDAJTE VIDEE IZ SALCBURGA

VIDEO: Ludnica u miks zoni: Dok je Savić davao izjavu, fudbaleri Zvezde su odvrnuli zvučnike

VIDEO: Da ste najbolji, lagao vas neko: Zvezdini igrači isprozivali Salcburg pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1991

    30. avgust 2018 | 11:52

    E,sad da se pevam samo o Zvezdi,a vodje posle utakmice neka povedu pratioce ispred predsednistva i tamo zapevaju o Kosovu i Ratku Mladicu.

  • Др

    30. avgust 2018 | 11:27

    Е, сад памет у главу!

  • Papilon

    30. avgust 2018 | 12:24

    A mali "grobarcici" ponovo u suzama. Cestitam pravnom timu Zvezde a za one koji su krivi za suspenziju bih porucio, AKO VOLITE ZVEZDU, PAMET U GLAVU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA