Sreli smo navijače Zvezde u centru Pariza, a onda su nam dali prognozu u koju malo koji Delija veruje (VIDEO)

Čak i najveći optimisti među navijačima crveno-belih u najavi utakmice protiv PSŽ-a ističu jedno - "Samo da se ne obrukamo"

  • 6

Iako je UEFA zabranila organizovani dolazak Delija u Pariz, ima mnogo navijača Zvezde koji su se u svojoj režili snašli za karte i doputovali su u "grad svetlosti" da bodre svoj klub.

Prva ekipa Delija stigla je u Pariz dan ranije, a uveče je prošetala centrom grada, uz Zvezdine pesme koje su odjekivale ulicama grada.

I dan kasnije navijači Zvezde se mogu videti u blizini glavnih atrakcija Pariza - Ajfelove kule, gde se vijori i dres crveno-belih, a ima ih i kod crkve Notr Dam. Uočljivi su jer na sebi imaju obeležja Crvene zvezde i dali su nam svoju prognozu meča.

- Došli smo iz Nemačke, iz mesta na jugu, blizu Švarcvalda. Inače smo obojica iz Srbije. Karte smo platili onlajn po 125 evra, malo smo požurili, jer smo mislili da će biti veća potražnja, a dan pred meč je mogla da se kupi karta i za 40 evra. Bićemo zadovoljni samo da se borimo, koji god rezultat da bude - poručila su dva mladića.

Druga dva navijača Zvezde došla su u Pariz sa lepšim polovinama, a jedan od njih ima veliku veru u svoj tim i ističe da očekuje pobedu.

- Karte smo platili 130 evra, sa zadovoljstvom smo dali taj novac. Očekujemo da ćemo da ih pobedimo. Nama je dovoljno 1:0. Verujemo u Zvezdu, ne bismo bili tu da ne verujemo - rekao je jedan od navijača koji veruje u ekipu Vladana Milojevića.

(Izveštač Telegrafa iz Pariza - Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sejduba

    3. oktobar 2018 | 16:04

    Ajmo soumah ah ah pimplujjj samo za dobrog vuka, bombaaa...vranje, surdulica, to je vaš nivo, niš je već kao pariz aha ha...neka bude i 5:0, manja je bruka nego radnik, dinamo vr itd. Ajmo soumah ah ah

  • добри вук

    3. oktobar 2018 | 14:53

    5 комада има да приме гости.

  • trener

    3. oktobar 2018 | 19:58

    Zvezda kao najveći Balkanski klub protiv jednog Francuskog kluba. To kaže Milojević, osrednji trener koga će isto na kraju da najure navijači. Rezultat najmanje petarda. Di Marija moj ljubimac, ako bude danas raspoložen teško balkancima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA