≫ 

Evo su ovde, bre! Delije pretukle, pa naterale na beg ultrase PSŽ-a (VIDEO)

Imali smo i treće poluvreme utakmice u Parizu

  • 48

Po završetku mučnog meča za navijače Zvezde u Parizu, gde je njihov tim demoliran sa 6:1, videli smo i nerede ispred Parka prinčeva, gde je došlo do tuče između dve navijačke grupe.

Naime, Delije su po završetku utakmice pošle u potragu za glavnim ultrasima PSŽ-a, koji trenutno vode tribinu na Parku prinčeva.

>>> Jović, Kostić i Gaćinović s jedne, Milinković-Savić s druge strane. Čeka nas uzbudljiv meč u Frankfurtu, kvota na Ajntraht je 2,30, a na Lacio 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Lacio.

>>> Nekada standardni učesnici Lige šampiona Milan i Olimpijakos večeras igraju u Ligi Evrope, a kvota na pobedu Rosonera je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Olimpijakos.

I sudeći po snimcima koji su se pojavili, Delije su naterale na beg pripadnike Auteuil-a, u kojoj su članovi uglavnom arapskog porekla.

Delije imaju određene kontakte i dobre odnose sa delom navijača PSŽ-a, Bulonj bojsima, koji su ugašeni od strane francuskih vlasti, kao i sa i grupom Karsud, koja je u prošlosti često isticala srpsku zastavu na svojoj tribini.

Deo njih bio je sa Delijama i napadao je pripadnike PSŽ-a sa kojima su u sukobu oko prevlasti tribine. I na navijačkim forumima se ističe da su Delije pretukle navijače PSŽ-a u tuči oko Parka prinčeva.

Na jednom od snimaka koji se pojavio, a koji je kasnije izbrisan, moglo se videti kako Delije tuku neke od navijača PSŽ-a, a zatim neko od navijača Zvezde vikne "Evo su ovde, bre", nakon čega počinju da jure druge navijače PSŽ-a, koji se daju u beg.

Takođe, posle tuče moglo se videti grupa od oko 200-300 Delija koji kruže oko stadiona uz povike "Srbija, Srbija", a u opisu snimka je da jure Arape iz PSŽ-a. Međutim, i on je vrlo brzo ugašen.

VIDEO: Degenek žestoko utučen i iznerviran posle debakla od PSŽa

VIDEO: Šta je Vujadin Savić rekao posle katastrofe na Parku prinčeva

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Psg

    4. oktobar 2018 | 11:33

    Hahahahaaa. Koga lazete bre. Dobili ste sta ste trazile..

  • Zak

    4. oktobar 2018 | 08:44

    Kako ne znate da podnesete poraz..pa to je čudo..

  • Mi so

    4. oktobar 2018 | 08:54

    Bila sam tamo sinoc i mogu da kazem da su oni nas napali tako da nismo mi divljina.... a posle kako su prosli sami su trazili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA