≫ 

Huligani PSŽ-a se iživljavali na dvojici navijača Zvezde: Oteli im šal, mlatili ih palicama, kaiševima i stolicama (VIDEO)

Sukob je zabeležen iz kafića u kome su se ostali simpatizeri Zvezde "zabarikadirali" tokom tuče

  • 41

Meč u Parizu između PSŽ-a i Zvezde obeležio je ubedljiv trijumf Nejmara i ekipe nad crveno-belima, ali i neredi među navijačima po završetku meča.

Naime, kada je duel završen, došlo je do brutalne tuče Delija i ultrasa PSŽ-a i njihove glavne grupe, koju uglavnom čine članovi arapskog porekla.

U toj tuči su Delije, gde je bila "odabrana grupa" od oko 300 članova "prve ekipe", pretukle navijače PSŽ-a i naterale ih na beg oko sopstvenog stadiona.

>>> Jović, Kostić i Gaćinović s jedne, Milinković-Savić s druge strane. Čeka nas uzbudljiv meč u Frankfurtu, kvota na Ajntraht je 2,30, a na Lacio 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Lacio.

Ali, huligani PSŽ-a uspeli su da pronađu na kome će da se osvete, pa su naleteli na grupu "simpatizera" Zvezde, koji su bili u obližnjem kafiću, sa istaknutim crveno-belim šalovima.

To je navijačima PSŽ-a bio znak za napad, pa je nekoliko maskiranih huligana, opremljenih kaiševima i malim palicama napalo navijače Zvezde, koji su se zabarikadirali u kafiću.

Nekoliko njih nije imalo sreću da se skloni na vreme, pa su ostali sami pred huliganima, koji nisu birali sredstva kojima su ih napadali. Jednom od njih su oteli šal, zatim su ga gazili dok je bio na podu i nekoliko puta su ga udarili palicom i kaišem po glavi.

On je zatim uspeo da se skloni, ali je drugi ostao da leži, pa je ka njemu poletela i stolica, kojom ga je gađao jedan navijač PSŽ-a.

Za to vreme su u kafiću čvrsto držali vrata, a jedan od njih je sve snimao, pa je sukob zabeležen iz neposredne blizine.

VIDEO: Pogledajte kako su Delije navijale na Parku Prinčeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratar

    4. oktobar 2018 | 09:15

    Dupla pobeda psg sto bi se reklo :)

  • Nesa

    4. oktobar 2018 | 09:56

    Bolje ovi navijaci iz PSZ da nedolaze u Bg....

  • Partizan

    4. oktobar 2018 | 10:39

    PSŽ vredi blizu milijardu dolara i da dobiju tim koji vredi samo 38 miliona eura sa samo 6 : 1. Bravo Zvezdo odličan je ovo rezultat njih treba da je sramota jer Neimar folirant je imao pomoć sudija sinoć malo je pokazao a plaćen je 280 miliona eura. Bićete jači u revanšu jer igrate pred svojom publikom. Komšije srećno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA