≫ 

Poruka anglomanijskoj Srbiji na zidu Karaburme: GTR napravio vrhunski grafit sa najluđom izjavom Đanija Ćurčića (FOTO)

Konačno je ovekovečen najluđi citat

  • 14
Printskrin: Youtube

Legendarni Saša Ćurčić ovekovečen je na grafitu GTR-a.

Čuvena je izjava Ćurčića pred 139. večiti derbi koji je po mnogo čemu bio kontroverzan i neobičan.

Bila je to prva utakmica Vladimira Stojkovića za Partizan protiv Crvene zvezde, posle nereda u Đenovi, kada je golman ispisao na majici "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

A pre toga, Saša Ćurčić je ludom izjavom najavio utakmicu, u kojoj je Slavoljub Đorđević poklonio loptu Partizanu u prvih pet minuta i rešio derbi, bilo je 1:0 na Marakani.

VIDEO: GTR objavio prvu žensku navijačku pesmu:

Holandija se posle krize vraća na veliku scenu. Pobedila je Nemačku sa 3:0, a sada ima priliku da kod kuće savlada šampione sveta Francuze i približi se prvom mestu u grupi. Kvota na njih je 2,95, a na Francusku 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Holandija - Francuska.

Opis: „Srpski“ Bajern je u prošlom kolu dao 116 poena Darušafaki, i sada silno motivisan čeka još uvek nepobedivi CSKA. Kvota na keca je 3,05, a na dvojku 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za evroligaški duel Bajern - CSKA.

Novak Đoković ima zadatak da pobedi Čilića i obezbedi prvo mesto u grupi ATP finala u Londonu. Kvota da će to učiniti bez izgubljenog seta je (HS 1) je 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Čilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    16. novembar 2018 | 10:50

    Јадна мајко ко су вама идоли! Чуј Ђани Ћурчић звани ријалити!

  • Djoma

    16. novembar 2018 | 11:01

    "Partizan je uvek imao kompleks Crvene zvezde. Tako je bilo dok sam ja igrao, tako je bilo pre mene, a tako je i sada - rekao je davne 2007. godine Ćurčić."..Sledeci grafit Trasera da bude ta izjava..

  • Kostas

    16. novembar 2018 | 12:11

    Grobarski treš debilizam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA