≫ 

Krvave glave, suzavac i tuča sa policijom: Navijači Ajaksa nastavili da prave haos u Atini! (FOTO) (VIDEO)

Atina je ponovo "gorela" zbog huligana

  • 4

Atina je tokom ponedeljka bila u plamenu jer su se pred meč Lige šampiona između AEK-a i Ajaksa. Sukobi navijača dva kluba nastavio se i pred sam početak utakmice na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Grčke. 

Tako su navijači Ajaksa bakljama "raspalili" po policiji, koja je uletela među njih u nameri da ih zaustavi. Na snimcima koji kruže po društvenim mrežama vide se žestoka tuča i krvave glave, kao i navijač AEK-a koji je uleteo na atletsku stazu sa bakljom, koju je bacio pravo u navjače Ajaksa.

Policija smiruje navijače Ajaksa; Foto: Tanjug/AP
navijač AEK-a baca baklju na navijače Ajaksa; Foto: Tanjug/AP
Sukob policije sa navijačima Ajaksa; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. novembar 2018 | 19:24

    Najzdraviji sport je REKREATIVNI SPORT,A kakav je to sport oko koga se ubijaju ,mlate ,i svasta nesto, a niko nema filera u dzepu za razliku od onih za koje se biju i ubijaju,umesto da gledaju neki posao biznis ,devojke ,jer zivot za cas prozuji sta ce kad uprde uli udju u neke god ,nisu nigde prispeli,pitace ih staros gde vam je bila mladost

  • sokicev sokak

    27. novembar 2018 | 19:19

    E sad ce da vidimo kolko ce njih uefa da kazni!

  • Igor Obrenovac

    27. novembar 2018 | 19:38

    Nije baklja drugovi, nego koktel. Ne razumem ove ajaksove navijace, dosli u Atinu, napali AEK-ov fan klub, prave nerede na stadionu... Na kraju su dobili sta zasluzuju, samo sto ce Grci nagrabusiti, a dobri zapadno evropljani nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA