≫ 

Delije okupirale Napulj: Kada je zagrmela ova pesma, i Italijanke su zastale da snimaju (VIDEO)

Očekuje se da na San Paolu bude oko 3.000 navijača crveno-belih

  • 4

Pristalice Crvene zvezde počele su da pristižu u Napulj pred fudbalsku utakmicu protiv Napolija u Ligi šampiona, koja je na programu od 21.00 na stadionu San Paolo (RTS 1), i atmosfera u gradu na jugu Italije je prava sportska.

Delije su ispunile centar, trg "Pjaca del Plebićito" i sporedne ulice grada pod Vezuvom, čuju se Zvezdine pesme i na svakom koraku oseća se da je večeras velika fudbalska utakmica u Napulju, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.

Na ulicama mogu i da se vide zajednički šalovi, rekviziti Napolija, ali i koliko žitelji tog grada vole klub spominjiću ga čim čuju srpski jezik.

- Biće 1:0, Kulibali će biti strelac u 90. minutu - poručio je 70-godišnji muškarac, koji je priznao i da simpatiše Zvezdu.

U jednom momentu su navijači Zvezde zapevali i

Očekuje se oko 3.000 navijača Crvene zvezde, pristiglih iz Srbije i širom Evrope, i da sve prođe mirno i bez najmanjeg incidenta, posebno zbog prijateljskih vezana pristalica dva tima, o čemu svedoče i grafiti navijača Napolija ispred stadiona San Paolo.

Utakmica se igra večeras na stadionu San Paolo od 21 sat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ares

    28. novembar 2018 | 17:47

    Ti “napolijevi” grafiti su verodostojni, isto koliko i čuvena izjava Koline, da je lopta prešla gol liniju, na prethodnom derbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA