≫ 

Grobari skandirali "Uprava napolje", pa napustili Čair: Niški Kartel se oglasio i objasnio razloge ovog postupka (VIDEO)

Navijači Partizana pokazali su revolt zbog solidarnosti sa pojedinim fanovima crno-belih koji su ostali ispred hale

  • 28

Na utakmici Partizan - Novi Pazar u četvrtfinalu Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća dogodila se neočekivana situacija. Naime, Grobari koji su pripadnici Juga su tokom treće četvrtine počeli da skandiraju "Uprava napolje", a zatim su i napustili halu.

Mnoge je ovo iznenadilo, jer do sada nije iskazivano nezadovoljstvo prema upravi crno-belih, a pripadnici Grobara iz Niša, okupljeni oko grupe Niški kartel, objasnili su zbog čega su napravili ovakav postupak.

Oni su na svojoj Fejsbuk stranici poručili da su to uradili iz solidarnosti prema navijačima Partizana koji su ostali ispred hale, jer navodno nije bilo bezbedno da uđu, iako je Čair bio poluprazan.

- Povodom dešavanja na 1/4 finalnoj utakmici kupa u Nišu, koje se desilo u trećoj četvrtini. Doneta je odluka o napuštanju tribine zbog solidarnosti prema našoj braći kojima je onemogućen ulazak u polupraznu halu. Oko 50 navijača pripadnika grobara iz Leskovca, Prokuplja i Niša je ostalo ispred ulaza, jer je organizator rekao da iz bezbednosnih razloga ne mogu biti pušteni. NIŠKI KARTEL NE OSTAVLjA SVOJU BRAĆU!!! JUŽNA SRBIJA ZA PARTIZAN NAVIJA - napisali su Grobari.

Druga frakcija Grobara, "Partizanovci" okupljeni oko Miloša Radisavljevića Kimija, ostali su u hali i navijali su čitav meč.

Videćemo kako će se ovaj postupak odraziti na dalju podršku Partizanu u polufinalu protiv FMP-a u subotu od 17 časova, i u eventualnom finalu.

VIDEO: Od delirijuma do tuge i očaja: Ovako su navijači Partizana ispratili kraj utakmice sa Ritasom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    15. februar 2019 | 11:18

    organizator se duboko izvinjava povredjenim navijacicama sto nisu mogli da ih puste bez karata, iste postoje da bi se kupile i omogucilo prisustvo u dvorani. I da, NIS JE ZVEZDIN!

  • Dorćol

    15. februar 2019 | 12:12

    Njima će u buduće trebati četiri hale, da bi mogli da smeste svih osam frakcija...

  • Dr.⚽

    15. februar 2019 | 11:11

    Podele su glupost ! A sad još dve pobede nad FMP 1 i FMP 2 i Žućkov 🏆 je naš ! Partizan 🏆 !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA