≫ 

Delije istakle oštru parolu uz prozivke posle napada na vaterpoliste: Jadranska priča na splitskoj rivi... (FOTO) (VIDEO)

Čekale su Delije prvi prolećni meč da se oglase

  • 14

Navijači Crvene zvezde oglasili su se povodom napada Torcide na vaterpoliste kluba u Splitu.

Delije nisu ostale imune na huliganski napad na sportiste, još jednom su čvrsto istakli direktan stav protiv regionalnih takmičenja.

Poznato je da Delije bojkotuju ABA ligu u košarci, protivile su se i vaterpolo takmičenju, a sada je još jednom stav učvršćen posle dešavanja u Splitu.

- Jadranska priča na splitskoj rivi, protiv takvih liga dok god smo živi - pisalo je na transparentu Delija, posle čega je usledilo skandiranje "Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija" i "J... vas liga Jadranska".

VIDEO - Napadnuti vaterpolisti Zvezde u Splitu, jedan od njih spas tražio u moru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    16. februar 2019 | 17:03

    ŽIVI BILI NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE.

  • duci

    16. februar 2019 | 17:10

    Nista bolje ne bi bilo nego da se osnuje ponovo zajednicka liga a razlog je jednostavan svi ovi tkz navijaci (delije,bbb,torcidaigrobari) sto cine vise stete svom klubu nego koristi oni bi svi bojkotovali sto znaci bezbednost nije problem nece imati ko praviti nerede na tribinama nego cemo uzivati u dobrom fudbalu

  • Vule

    16. februar 2019 | 17:47

    Ovi pokusavaju da pokvare dobre odnose u jednom od nasih najtrofejnijih sportova. Isti su kao i oni huligani u Splitu. Ali vaterpolo ce preziveti jer su u njemu najnormalniji ljudi ovih prostora. Za inat huliganima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA