Splitski "huligani" napali igrače, a ne misle da stanu kad sretnu navijače: Delije novom porukom isprozivale Torcidu! (FOTO) (VIDEO)

Nisu se zaustavili navijači Zvezde na jednoj paroli

  • 7

Navijači Crvene zvezde iskoristili su utakmicu sa Vojvodinom za prozivku na račun Torcide Split.

Posle napada huligana iz Splita, koji su naneli povrede vaterpolistima Crvene zvezde na hrvatskom primorju, Delije su čekale meč sa Vojvodinom kako bi se oglasile.

Foto: FK Crvena zvezda

Prvo su istakli transparent protiv jadranskih takmičenja, a potom je na udaru bila hrabrost Torcide - Delije su istakle stav da navijači iz Splita nemaju hrabrost da se suoče sa sličnom grupom, već napadaju sportiste koji nemaju nikakve veze sa obračunima ultrasa.

VIDEO - Delije odgovorile Torcidi posle napada na vaterpoliste

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    16. februar 2019 | 19:39

    Ako novinarima treba pomoc iza cega se krije ovaj transparent ... Ne znam koje godine tacno ali igrali su Buducnost-Hajduk i Delije su otisle organizovano u Budvu sa ciljem da napadnu Torcidu u tome su totalno uspeli ! Posle napada bila su samo dva slucaja, neka grupa Torcide je bezala i uspela da pobegne, druga grupa je bezala ali je i stignuta i prosla lose ... Eto mala pomoc od mene, taj dogadjaj se dogodio pre 10ak god u Budvi ...

  • Gorki

    16. februar 2019 | 18:41

    Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija ?!?!?! Cudno?!?! Ja sam stari zvezdas, i prilicno sam siguran da Zvezda NE BI NI POSTOJALA da nije bilo Jugoslavije !!!!

  • Gale

    16. februar 2019 | 21:05

    Cime se ovi bave. Isti su kao Torcida kao predmet I lik u ogledalu. Jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA