≫ 

Šaban je na Marakani snimio spot, a Grobari su tu citirali njegovu čuvenu pesmu dok su prozivali Delije (VIDEO)

Stadion Zvezde je i za njega ćesto bio "druga kuća"

  • 1

Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći posle nastupa u Bilefeldu, a vest o odlasku kralja narodne muzike pogodila je čitavu Srbiju.

Iako je bio veliki navijač Zvezde, što nije krio, Šaban je bio omiljen i među pripadnicima večitog rivala, pa se taklo i Partizan oprostio od njega i uputio saučešće njegovoj porodici.

Šaban je bio redovan posetilac Marakane, gde je dolazio kada god je bio u prilici da bodri voljeni klub. Obožavali su ga fudbaleri svih klubova, kao i reprezentativci. Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov su mu pred veliki koncert u Areni prošle godine, povodom 50 godina karijere uputili podršku.

Na Marakani je snimio i jedan spot, za pesmu "Pijem i pevam", gde je pokazao i fudbalske veštine, koje mu takođe nisu bile strane.

Upravo na Marakani su Grobari, na 134. Večitom derbiju citirali njegovu čuvenu pesmu "S namerom dođoh u veliki grad", koji su istakli uz šetalicu, koja je bila prozivka za Delije, pošto je u tom periodu bilo aktuelno prozivanje na temu ko dolazi iz sela, a ko ima više navijača iz grada.

VIDEO - Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

VIDEO - Šaban Šaulić o pobedi Zvezde nad Liverpulom: Malo sam se razočarao, onaj sudija, đubre jedno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA