≫ 

Posle Delija i Grobari poslali poruku RTS-u (FOTO)

Navijači Partizana su na meču sa Proleterom istakli svoje mišljenje oko spornog snimka nacionalne televizije

  • 11

Grobari su tokom utakmice Partizana i Proletera na svojoj tribini istakli transparent kao odgovor Radio televiziji Srbije na anketu u kojoj je pre nekoliko dana zamućena dukserica jednog od učesnika ankete jer je na njoj bila mapa KiM i poruka Nema predaje.

- U Jutarnjem programu RTS-a emitovan je prilog u kojem je, greškom urednika, jednom od anketiranih građana blurovan natpis na majici - naveo je kasnije RTS u obrazloženju kako je duks zamagljen.

Navijači Partizana su sa navijačima Crvene zvezde (takođe sa stavom u Surdulici po pitanju RTS-a) složni po pitanju Kosova i Metohije pa su i oni transparentom iskazali svoje mišljenje.

- Saopštenje RTS-a jalovo i lažno, Nema predaje reći je važno - pisao je u dva reda parola na tribini stadiona u Humskoj.

Dortmund grca, Bajern je sve bliži, a danas (18.00) mu u goste stiže Leverkuzen, tim u najbolojoj formi trenutno u Bundesligi. Kvota na keca je 1,90, a na 4+ golova 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Leverkuzen.

VIDEO: "Štikla" Rikarda za Partizanovih 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    24. februar 2019 | 10:23

    Bravo, bravo, bravo, svaka vam čast

  • Aleksandar

    24. februar 2019 | 11:15

    Bravo grobari bravo. Navijac sam Zvezde aliza ovakve stvari moramo da se slozimo i kao slozna braca krenemo. Ipak smo mi Srbi prvo a posle sve drugo

  • Gidri

    24. februar 2019 | 10:36

    Ma bravo i za jedne i za druge!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA