≫ 

Ludilo u Nišu: Navijači na ulicama čekali fudbalere Radničkoga posle pobede nad Partizanom kao da su prvaci Evrope (VIDEO)

Merkalije izašle na ulice grada palile baklje i pevale

  • 10

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Partizan sa 1:0 u Humskoj i tako im prekinuli seriju nepobedivosti na domaćem terenu. Ujedno su im pobegli na 11 bodova prednosti na tabeli i nalaze se na drugom mestu iza Crvene zvezde.

Posle pobede u Beogradu, Nišlije su doživele doček u svom gradu posle ponoći po povratku sa utakmice. Sve je delovalo kao kada košarkaši Srbije osvoje titulu pa svi izađu na ulice Niša, Beograda, Novog Sada i slave, samo je ovoga puta u lokalnoj režiji.

Zagrebački Dinamo ove sezone piše istoriju, a danas (18.55) u goste mu stiže slavna Benfika. Kvota na Hrvate je 3,20, a na pobedu gostiju 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Benfika.

VIDEO: Lalatović završio na rukama igrača Radničkog dok je davao izjavu o meču protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glas razuma

    7. mart 2019 | 08:53

    Znaju ljudi da proslave pobedu nad simbolom nepravde i korupcije poslednjih decenija... Meraklije😁

  • Žarkov Dragan

    7. mart 2019 | 08:37

    Ovaj komentar kao da su osvojili Evropu mi je mnogo poznato tako isto i Partizan kada je pobedio Zvezdu u košarci su se isto ovako radovali.Bravo Radnički i sve pohvale za Lalatovića.

  • mix

    7. mart 2019 | 10:35

    Navijace Partizana najiskrenije molim da malo iskuliraju i sportski prihvate rezultate ekipe. Treba sportski ostati uz svoj klub i neskandalizovati stvar preko granice sportskog ponasanja. Ne moze PFC biti vecni sampion, u stvari to on jeste ,ali osvajace se trofeji i dalje i to ne sme biti problem. Klub treba da mnogo vise poradi na marketingu, da ga ojaca, da hrabro udje u renoviranje ekipe,pri tom mislim na hrabrije ulaske u trzisne transakcije. Imamo primer nekih bliskih klubova koji su na taj nacin prevazisli daleko vece probleme. Treba pruziti sansu mladicima, makar i gubili. Mi smo vec u Evropi a ove meceve do playoff-a iskoristiti da se decacima pruzi sansa da iskazu talenat i pokazu da su vredni poverenja kluba!. Pleyof prvanstva i Kup odigrati na bis za navijace. A onda u prelaznom roku resiti sve po zeljama navijaca!Napred Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA