≫ 

Fođini huligani zapalili auto igraču, još dvojici fudbalera bacili bombe u dvorišta (FOTO)

Navijači Fođe poslali su jaku i veoma opasnu poruku svojim igračima

  • 1

Neki bi je shvatili kao da treba da beže glavom bez obzira. Fođa je za vikend poražena u derbiju od Lećea i pala je u opasnu zonu za ispadanje iz italijanske Serije B, što je razbesnelo navijače Fođe.

Krivce su pronašli u trojici igrača Pjetru Jemelu, Masimilijanu Buselatu i Franku Saneli. Centarforu Jemelu je zapaljen automobil u večeri poraza 1:0, pa je tako gol Andree La Mancije uterao strah u kosti prvotimaca.

Srećom, Jemelova ćerkica nije povređena u incidentu, a on će neko vreme provesti van kuće. Masimo Buselato je u meču sa Lećeom dobio crveni karton u završnici meča i dobio je "na poklon" tešku pirotehniku u dvorištu svoje kuće.

Povrh svega, trojica maskiranih mladića sa kapuljačama na glavama su upala u dvorište fabrike testenina čiji su vlasnici braća Sanelo, i bacili su manju eksplozivnu napravu ispred zgrade. Povređenih ni tu nije bilo.

Inače, Fođa je trenutno 14. na tabeli Serije B i na granici je plej-auta italijanske druge lige, a dva mesta ispod su pozicije koje vode u niži rang takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA