≫ 

Šetalice, zastave, dvomotkaši i parole: Delije za Mačvu spremaju navijački spektakl! (FOTO)

Liga šampiona se nastavila i bez Zvezde, ali crveno-beli nisu napustili taj duh

  • 6

Tribine stadiona Rajko Mitić će na meču protiv Mačve izgledati kao da Zvezda igra protiv neke ekipe iz elitnog takmičenja.

Tako bar kažu u klubu dok navijači crveno-belih podno severne tribine pripremaju koreografiju. Obećavaju i da će se svi koji ne dođu na utakmicu sa Mačvom kajati zbog navijačkog spektakla.

Zvezda protiv Šapčana igra od 18.55, a pred samu završnicu sezone Beograđani vode na tabeli sa 75 bodova ispred ništkog Radničkog (68) i Partizana (51). Mačva je deveta sa 31 bodom.

Nema kraja Zvezdinoj seriji nepobedivosti. Danas na Marakanu stiže Mačva, a kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Crvena zvezda - Mačva.

Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    30. mart 2019 | 15:05

    Svi na stadion!

  • serb

    30. mart 2019 | 15:32

    Bravo delije . Ponos

  • ništa novo !

    30. mart 2019 | 16:07

    Redovne koreografije su u evropskim ligama pravilo a ne izuzetak. Skoro na svakoj utakmici domaći navijači spreme “koreografiju” koje stvarno izgledaju vanzemaljski ... tako da su eto Delije prve koje kod nas dužu ovaj , u Evropi redovni segment navijanja , na visi nivo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA