Delije žestoko izvređale Mila, pa poslale jaku poruku narodu Crne Gore zbog želje da se sruši crkva u Tivtu! (VIDEO)

Navijači Zvezde dali su svoj glas povodom dešavanja na Prevlaci kod Tivta

  • 12
Navijači Zvezde na utakmici protiv Proletera; Foto: MN Press

Navijači Crvene zvezde imali su parolu na utakmici protiv Proletera u kojoj su prokomentarisali dešavanja u Crnoj Gori, gde je ovih dana pokušano rušenje crkvice kod Tivta, koju narod brani već nekoliko dana.

- Muž je branič žene i đeteta, narod branič crkve i plemena. Čest je slava, svetinja naroda. Dalje ruke od Miholjske prevlake - napisali su navijači Zvezde u paroli.

Oni su tom prilikom izvređali predsednika Crne Gore, Mila Đukanovića, ali su i skandirali "Nije ovo Montenegro, već junačko srpsko leglo", "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija".

VIDEO: Delije isprozivale Partizan za 3. mesto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jakol

    8. april 2019 | 14:26

    Kako ono kazu nasi stari , nije pao sneg da zaveje breg, vec da zveri pokazu trag. Svak pametan na ovim prostorima zna ko je ko. Bogu hvala pa u nasoj bratskoj CG nisu svi Djukanovici !!!

  • Budva

    8. april 2019 | 16:00

    Bravo delije, zivjelo pravoslavlje,hvala bracki narode...nemamo blize od Vas.. Svaka cast Rusima... Ali mi smo najblizi.. Vlast nije dobra ni u SRB ni u CG..zasluzna je za cudne odnose obostrano.. Mi narod se moramo drzati i ppstovati, zivjeli.. Pozdrav

  • Gale

    8. april 2019 | 13:59

    Delije kao nasi politicari samo salju jake poruke i nista vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA