≫ 

Navijač Totenhema uleteo na teren da prebije igrača Sitija, jer je ovaj povredio Kejna do kraja sezone (FOTO)

Ipak, većih incidenata na Vembliju nije bilo

  • 3

Tokom meča između Totenhema i Mančester Sitija, koji je završen pobedom domaćeg tima rezultatom 1:0, dogodio se veliki peh za Pevce u vidu povrede njihovog najboljeg strelca Harija Kejna!

Njega je na početku drugog poluvremena povredio Fabijan Delf i odmah ga poslao u svlačionicu, iako se čini da start nije bio nameran.

To je i te kako razljutilo menadžera Totenhema Maurisija Poketina koji se raspravljao sa Delfom na terenu, ali i domaće navijače. Jedan od njih je čak uskočio na teren kako bi se obračunao sa levim bekom Sitija. Ipak, većeg incidenta nije bilo.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Možda bi se nešto više i desilo da je pomenuti navijač znao u kakvom stanju će Kejn dočekati jutro. A prve informacije uopšte nisu dobre.

- Verovatno se povredi do kraja sezone. Nedostajaće nam - rekao je Poketino posle meča.

Podsetimo i to da je Totenhem slavio golom Sona u 78. minutu.

>>> Ima li Mančester Junajted, posle PSŽ-a, snage za još jednu senzaciju? Večeras u 21.00 na Old Traford stiže Barselona. Kvota na keca je 3,80, na iks 3,45, a na dvojku 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markić

    10. april 2019 | 09:45

    Nije Vembli nego je igrano na njihovom novom stadionu.

  • Mrcke

    10. april 2019 | 10:08

    Po meni Kejn jeste odlican igrac, ali sve se vrti oko njega.....tako da na zalost ova povreda je za tim kao tim veliki plus, jer ce i drugi igraci da se potrude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA