≫ 

Ovo su navijači Zvezde koje su umalo linčovali Varvari: Doktor i njegov brat napravili kobnu grešku na Instagramu (VIDEO) (FOTO)

Prošli su kroz "toplog zeca" u Morači

  • 22

Dva navijača Zvezde umalo su linčovana u Morači tokom utakmice finalne serije protiv Budućnosti. U pitanju su braća, N.D. i P.D, koji su dobili ozbiljne batine u hali, a tukli su ih čak i ljudi za koje se sumnja da su bili inspektori u civilu.

Oni su bili na tribinama iza Zvezdine klupe, iako se nisu isticali u navijanju i pokazivanju emocija, kobna greška je bilo objavljivanje fotografije iz hale na Instagram.

Nisu bili svesni da neko lako može da provali po fotografiji gde se nalaze, a to se ubrzo i dogodilo.

Fotografija koju su braća objavila na Instagram profilu; Foto: Instagram.com

- Mala podrška, ali prikrivena - okačio je jedan od njih na svoj profil, što je ubrzo dojavljeno i Varvarima u hali. Počelo je komešanje na tom delu tribine, a neki od vođa Varvara prišli su tom delu tribine u nameri da pronađu navijače Zvezde.

Momenat kada navijač Budućnosti pita da li je ovo navijač Zvezde; Foto: Telegraf

Jedan od njih je prišao tik iza klupe Zvezde i prstom pokazivao ka jednom od navijača Zvezde, pitajući nekoga da li je to on. Kada je dobio potvrdnu informaciju, počeo je da ga udara, a ubrzo je počeo opšti haos na tribinama, što možete videti i u snimku na početku teksta.

Trenutak kada navijač Budućnosti udara navijača Zvezde; Foto: Telegraf

Oba navijača su iz Bijelog Polja, a jedan od njih je po profesiji doktor i studije je završio u Beogradu.

Izbačeni su iz hale uz pratnju policije, a skandalozan snimak prikazuje kako je jednog od njih pri samom izlazu udara čovek za koga se sumnja da je inspektor u civilu.

Pogledajte i taj snimak:

VIDEO: Isplivao novi skandal: Glavni sponzor Mege pljuvao igrače Zvezde u Morači

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    19. april 2019 | 14:16

    Pozdrav za bracu Delevic. Posto Vas znam mogu da kazem Delije i u zivotu i na utakmici. Obrazovani, pametni na ponos Srpskog roda !

  • Косингас

    19. april 2019 | 15:12

    Овој браћи, Србима обезбедити доживотно бесплатно гледање утакмица Црвене звезде у свим спортовима. Људи су због Звезде линчовани, хтели су да их убију... То је најмање чиме СД Црвена звезда може да им се одужи. Живели, Делевићи!

  • montenegringo

    19. april 2019 | 14:00

    hehe legendarno pa posle im je djavo kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA