Kimijev huligan preskočio ogradu i sam se zaleteo na Grobare sa Juga: Nećete verovati kakva je bila reakcija policajaca! (VIDEO)

Očigledno policija nije želela da se dodatno podigne tenzija, pa je reagovala blaže nego što je to inače slučaj

  • 21

Jedan maskirani huligan pokušao je u završnici 160. večitog derbija da se probije iz "kaveza" u kome su bili Partizanovci koje predvodi Miloš Radisavljević Kimi, ka sektoru na južnoj tribini gde su stacionirani Grobari.

Snimili smo taj momenat na 160. večitom derbiju, i to u momentu kada su Partizanovci posle drugog gola Zvezde u 80. minutu krenuli u stampedu ka dnu tribine. Većina je bila maskirana fantomkama i počeli su da drmaju ogradu i da bakljama gađaju navijače Zvezde na zapadnoj tribini.

Jedan od njih iskoristio je taj metež koji se stvorio kod ograde koja deli "kavez" od zapadne tribine, pa je na drugoj strani preskočio ogradu, sišao na atletsku stazu i krenuo sam ka Grobarima na južnoj tribini, sa kojima je ova frakcija u sukobu od 156. večitog derbija.

Ipak, nekoliko policajaca ga je stiglo na pola puta i sprečili su ga u ovoj "samoubilačkoj akciji". Pripadnici snaga reda su začuđujuće blago reagovali, jer uglavnom za ovakva preskakanja sledi hapšenje.

Huligan se vraća u kavez kod "Partizanovaca"; Foto: Telegraf

Očigledno pripadnici policije nisu želeli dodatno da podižu tenzije u napetoj atmosferi, pa su dopustili dopustili su maskiranom huliganu da se vrati na tribinu, na koju se popeo uz pomoć nekoliko drugih navijača, koji su mu pružili ruku i podigli ga.

Pogledajte i kako je izgledalo zaletanja Partizanovaca na ogradu i gađanje bakljama navijača Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerko

    26. april 2019 | 15:52

    Stvarno ne znam koliki moron moraš biti da na tribinama radiš sve šta ti kaže tamo neki Kimi koji od obrazovanja ima tek zabavište i polugodište prvog razreda.

  • Baront

    26. april 2019 | 15:26

    Kad bacis stolicu,baklju ili bilo sta na drugu stranu jel zelis da povredis ili ubijes brata Srbina.A posebna prica su ovi zardarmi koji su spremni da poljoprivrednika ,demonstranta,radnika,da isele duznika ne birajuci nacin i silu a ovom gilipteru pomazu da se vrati na tribine.

  • Cava

    26. april 2019 | 13:24

    Nula,za to se u nekij zemlji,ide momentalno,u zatvor,barem 3 meseca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA