Matora pijandura iz Liverpula nastavila da maltretira nemoćne u Barseloni: Posle dede, ubacio u fontanu i prodavca sokova (VIDEO)

Osramotio je svoj klub i naciju

  • 17

Sramne scene iz Barselone, gde od 21.00 na Kam Nou Barsa i Liverpul igraju prvi meč polufinala Lige šampiona, obišle su svet. Za to su krivi navijači Liverpula, koji su se u Barseloni ponašali sramotno na trgu Reial.

Kod jedne gradske fontane napravili su pravi svinjac od praznih flaša piva i ostalog smeća, a kada im je ispijanje alhohola pomutilo um, počeli su da ubacuju u fontanu nemoćne turiste i lokalne stanovnike.

Pored starijeg turiste iz neke od azijskih država, koga je ubacio takođe stariji navijač Liverpula sede kose, u fontani je završio i lokalac koji prodaje sok.

Dok je ređao limenke oko fontane, neiživljeni Englez mu se prišunjao s leđa i ubacio ga u fontanu sa sve sokovima.

Prema navodima Mundo Deportiva, došlo je i do okršaja između dva radnika hotela i navijača Liverpula. Oni su dobili medicinsku pomoć i pretrpeli su udarce, a jedan od njih i slomljen nos.

Huligani su zatim gađali policiju, koja je zaplenila oko 3.000 limenki piva i uhapsila je šest navijača, koji na društvenim mrežama optužuju policiju da je preterano reagovala.

VIDEO: Navijači Ajaksa napravili šou na ulicama Londona pred polufinale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    1. maj 2019 | 11:26

    Bili su oni i u Beogradu, ali čudno, bili su mirni! Imamo i mi fontane, alu čudno, bili su mirni. Ko nije miran,dobije, zna se šta dobije.

  • ГОРСКИ ВИЈЕНАЦ

    1. maj 2019 | 11:39

    Лако им је кад нема Руса у близини.

  • Stoka

    1. maj 2019 | 11:23

    Uzori Engleske kulture

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA