Naci salutiranje, majmunski krici: Skandalozno ponašanje navijača Valensije na "Emirejtsu" (VIDEO)

Mala grupa navijača španskog kluba se, najblaže rečeno, obrukala u Londonu

  • 1

Fudbaleri Valensije nisu se dobro proveli u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope protiv Arsenala u Londonu, domaći tim je slavio 3:1, a loš utisak, daleko gori nego fudbaleri, ostavili su navijači "Slepih miševa" koji su se našli na "stubu srama". 

Naime, zabeleženo je da je mala grupa pristalica španskog tima nacističkim gestikulacijama i majmunskim kricima provocirala tamnopute navijače Arsenala, što se može videti i u videu koji se pojavio.

Engleski mediji osudili su ponašanje gostujućih navijača, a oglasio se i Arsenal:

- Najstrožije osuđujemo takvo ponašanje. Ono nema mesta u društvu i u fudbalu. Sarađujemo sa Valensijom na ovom slučaju, a navijače ćemo nastaviti da ohrabrujemo da ovakve individue prijavljuju i svedoče protiv takvih provokatora - kaže se u saopštenju Arsenala.

Sramotno ponašanje navijača Valesnije izazvalo je i reakciju španskog kluba.

- Ovakvi izolovani slučajevi nikako ne predstavljaju Valensiju kao klub u celini - rečeno je sa "Mestalje", uz najavu da će uz pomoć navijača koji su bili u Londonu poraditi na identifikaciji grupe koja je provocirala.

Inače, šestorica navijača Valencije su uhapšena tokom utakmice, ne navodi se da li je među njima neko od momaka sa snimka, a zbog vređanja i pijanstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дејан Младеновић

    4. maj 2019 | 00:12

    Нема већих расиста од енглеза

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA