Možda im to donosi sreću: Ajaksovi navijači rafalnim vatrometom budili Pevce! (VIDEO)

Liverpulu je možda ova akcija pomogla u utorak uveče

  • 0

Fudbaleri Ajaksa igraju od 21 sat revanš polufinala Lige šampiona protiv engleskog Totenhema, a navijači Kopljanika su rešili da prirede dobrodošlicu Pevcima i to u "sitan sat".

Oni su, kao što je već neko vreme navijački trend, postavili vatromet ispred hotela u kom su spavali fudbaleri Totenhema i raspalili veliki "lajt šou".

Naravno, snimak njihove akcije je osvanuo na internetu, samo dan nakon što je objavljen video kako fanovi Liverpula pale vatromet i pirotehniku ispred hotela igrača Barselone.

Nije poznato da li je takva "dobrodošlica" Engleza za Špance imala nekakvog efekta na igrače katalonskog giganta, ali je činjenica da je Liverpul pobedio 4:0 i prošao u finale LŠ iako mu izgledi nisu bili naklonjeni.

Zanimljivo je da ovo Ajaksovim navijačima nije prva i jedina ovakva "diverzija" ove godine. Već su iste stvari radili prvo protiv Real Madrida, a onda i protiv Juventusa prošlog meseca, kada su u tri ujutru palili pirotehniku pod prozorima Kristijana Ronalda i ekipe.

Kako je cela akcija izgledala možete pogledati u videu na početku teksta.

VIDEO - Ovako su navijači Liverpula slavili golove ispred stadiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA