Firma brutalno isprozivala Grobare u dva čina: Okačili su otete trofeje, pa priredili TV koreografiju koja udara na sve frakcije! (FOTO)

Zanimljiv potez Firme

  • 9

Navijači Vojvodine, poznatiji pod nazivom Firma 1989, imali su nesvakidašnju koreografiju na utakmici protiv Partizana za vikend.

Partizan je utakmicu dobio sa 2:1, ali Firma za to nije previše marila, želela je da dobije borbu na tribinama, barem kada je u pitanju koreografija.

Novosađani su okačili otete majice i navijačke rekvizite Grobara, a zatim i simulirali televizijsku emisiju.

Napravili su improvizovani ekran na kom su se smenjivale slike i natpisi, na kojima su se ismevali ratovi između grobarskih frakcija.

Sve je predstavljeno kao latino sapunica, pa je prvi "slajd" bio logo "Televisa presenta", koji aludira na meksičku produkciju ovih serija.

- U epizodi nove-stare podele, nekad bejahu složna familija, a onda se pokrene priča stara. Podela nova nastade zbog para.  Ne, ti si ukrao. Ti si uzeo. Sj... si pare debeli, ako treba možemo mi na tri strane. Kakva braća, mi smo sada četnici, nismo više partizani. Moj deo može flaširan. Nećemo se vriđati, braća smo. Složno sad su svi... Za jug bez murije - stajalo je u porukama koje su se smenjivale, a koje možete pogledati listanjem na ovom Instagram nalogu.

 
 
 
View this post on Instagram
Firma proziva Grobare ( 2 deo ) #firma1989 #novisad #firma #fkvojvodina #firmanovisadA post shared by Balkanski Navijači (@balkanskinavijaci) on

 
 
 
View this post on Instagram
Firma proziva Grobare ( 2 deo ) #firma1989 #novisad #firma #fkvojvodina #firmanovisadA post shared by Balkanski Navijači (@balkanskinavijaci) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    14. maj 2019 | 22:43

    Ima li neko u ovoj drzavi ko ima veze sa fudbalom a da ne zna za kradje Partizaija?

  • делије север

    14. maj 2019 | 22:14

    зар они нису угашени?

  • AcoGM

    14. maj 2019 | 22:12

    Ciri bu ciri ba , nema vise zastava , kakva bre FIRMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA