≫ 

Grad se usijao od šampionskih baklji Delija: Piro šou navijača Zvezde, hiljade buktinja gorelo u čast nove titule (VIDEO)

Slavilo se na Čuburi, Dorćolu...

  • 15

Šampionski zanos je obuzeo navijače Zvezde, koji danima slave na ulicama Beograda osvojenu titulu fudbalera. 

Baklje su neizbežni dekor u skoro svakoj proslavi Delija, a buktinje u večernjim satima daju poseban šmek čitavom performansu.

Zvezdaši danima najavljuju centralnu šampionsku ceremoniju koja će se održati u nedelju od 19 sati za meč sa Napretkom, i posle toga, kada je predviđen navijački korteo uz nekoliko iznenađenja o čemu ćemo posebno pisati.

S tim u vezi, Delije su već organizovale specijalnu pozivnicu za sve kojima je crveno-bela boja pri srcu: velikim bakljadama na nekoliko tačaka po gradu.

Pisali smo već o tome da je "gorelo" Banovo Brdo, a slični prizori stižu iz Višnjičke Banje, Čubure, Dorćola... - pogledajte  u vrhu, u priloženom videu kako je sve to izgledalo u režiji crveno-belih pristalica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Head hunters

    18. maj 2019 | 12:45

    Copy JUG PASTE SEVER. SAMO STE NASA LOSA KOPIJA. GROBARI JUG 1970

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    18. maj 2019 | 13:15

    A posle hvatali rikverc hahahaha, samo minuse redjaju prvo karadjordjev park, teleoptik, sad ovo i to sve u istom brojčanom stanju a oni kad napadaju idu sa koalicijom policijom ili kako ide ono i baklje i motke al ne krecete bez stotke, mladjarija vas izmasakrirala.

  • Zus

    18. maj 2019 | 11:58

    Koga bre zanima propali srpski fudbal osim promasenih likova i beznadeznih slucajeva....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA