≫ 

Delije okupirale auto-put: Gorelo je sve od Niša do Beograda! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde napravili su spektakl uoči proslave titule

  • 58

Mnogim vozačima koji su se pred Zvezdinu utakmicu sa Napretkom iz Kruševca našli na auto-putu možda se nije dopala ideja da voze polako u koloni koja se protezala na više stotina metara, ali je sa strane gledano akcija navijača Crvene zvezde izgledala zaista zanimljivo.

Oni su se okupili iz: Niša, Kumanova, Vranja, Vladičinog Hana, Vlasotinca, Leskovca, Aleksinca, Paraćina, Jagodine, Bora, Negotina, Boljevca, Zaječara, Kragujevca, Topole, Mladenovca, Smedereva, Požarevca i Kostolca i zajedno išli ka Beogradu.

Foto: Youtube Printskrin

Poznati navijački portal crveno-belih Red Star Belgrade objavio je snimak tog putovanja snimljenog i sa zemlje i dronom.

Inače, Zvezda je svoju, sada i zvanično tridesetu titulu obezbedila pobedom nad ekipom Mladosti iz Lučana početkom meseca, a proslavila ju je na svom stadionu u prestonici 19. maja, pobedom nad Napretkom iz Kruševca.

Navijači su tada ujedno proslavili i trideset godina od organizovanja u grupu Delija.

VIDEO - Koreografija Delija na proslavi Zvezdine titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    27. maj 2019 | 09:07

    Grupa bahatih navijača jednog u Evropi beznačajnog kluba blokira međunarodnu saobraćajnicu...Naravno da mogu kad im je jedan od članova uzurpirao mesto predsednika republike Srbije.

  • Dejan

    27. maj 2019 | 11:17

    Pokazano im je u kupu ko je gazda. Kad nemaju penal - ne mogu da pobede. I u kupu hteli da nameste penal ali nisu ni usli u sesnaesterac.

  • Bg

    27. maj 2019 | 10:59

    Onog jadnika uhapsiše sto je vozio dve bale deteline a ovi sto blokiraju medjunarodni auto put ni da opomenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA