≫ 

Delije grme kod kosovskog konzulata u Kopenhagenu: Kosovo je Srbija! (VIDEO)

Zagrevanje pred revanš i jedan od mečeva sezone za Zvezdu

  • 37

Navijači Crvene zvezde okupljaju se u Kopenhagenu na Gameltorv trgu u zapadnom delu grada, nekoliko sati pred početak revanš meča između beogradskog tima i domaćeg Kopenhagena.

Policija motri na trg i odatle će navijače crveno-belih sprovesti na drugi kraj grada gde se nalazi stadion "Telija Parken" gde će od 20 sati Zvezda i Kopenhagen odmeriti snage po drugi put.

Kako javlja reporter Telegrafa iz Danske, nedaleko od mesta okupljanja je konzulat nepriznate države Kosovo, pa su Delije zapevale pesmu koja se često čuje i na tribinama stadiona "Rajko Mitić" sa porukom "Kosovo je Srbija".

Foto: Telegraf.rs / B.Vinulović

Za sada je okupljanje proteklo u miru, lokalce zanima navijačka grupa iz Srbije pa neki od njih i fotografišu, a Delije su donele bubanj i priključuju im se i navijači iz dijaspore.

Da podsetimo, prvi meč u Beogradu je završen 1:1, dok su Danci pred gostovanje Zvezde napravili poseban vodič za ponašanje navijača koji možete videti OVDE.

VIDEO - Navijači Zvezde na strateškom mestu stadiona Kopenhagena- odmah iznad tunela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos Obilic

    13. avgust 2019 | 18:07

    VI STE PONOS SRBIJE !!!!!

  • Kiza

    13. avgust 2019 | 18:20

    A braco,zasto niste na Kosovu 99te grmili???Rat u zemlji bio a vama se ljudi iz Beograda,Kragujevca,Valjeva itd vode kao dobrovoljci u svojoj zemlji!!!!

  • 011

    13. avgust 2019 | 18:28

    nije mi sada nista jasno kazete ne priznate drzave Kosovo kako onda moze da se otvori Konzulat ako nije priznata nwmojte molim vas vise da varate narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA