≫ 

Švajcarci prete da će izbacivati Delije: Jang Bojs objavio kako će prodavati karte za meč sa Zvezdom

  • 79
FK Jang Bojs Printskrin: Youtube

Nedugo pošto je UEFA objavila da će prvi meč plej-ofa Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde biti odigran u sredu, čelnici švajcarskog šampiona izdali su saopštenje kako će teći prodaja karata za taj susret.

Ono što nas svakako interesuje jeste to na kojim način će navijači Zvezde doći do vrednog parčeta papira. Svi definitivno neće moći, iako su najavili invaziju na Bern. Možda čak i veću nego onomad na Salcburg.

Međutim, Delije neće moći da kupe karte u Bernu za sektore B12 - B15 koji su predviđeni za gostujuće navijače, već to moraju da učine u Beogradu.

Švajcarci su takođe najavili i izbacivanje sa tribine ukoliko ''uhvate'' pristalice Zvezde na nekoj drugoj tribini osim toj gostujućoj.

Delije u Kopenhagenu Foto: Telegraf.rs / B.Vinulović

- Ulaznice za navijače Zvezde dostupne su samo za sektor B12 - B15 i prodaju se isključivo preko kluba. Za detaljnije informacije kontaktirajte Crvenu zvezdu. One pristalice koje budu imale karte van tog sektora biće udaljene sa stadiona bez mogućnosti povratka novca - između ostalog stoji u saopštenju švajcarskog kluba.

Podsetimo, Zvezda u bernu gostuje u sredu 21. avgusta u 21 čas, dok je revanš u utorak 27. avgusta u istom terminu.

Jang Bojs objavio  navijače koji najavljuju invaziju na Bern!

VIDEO:  Gol Pankova i odbrana Borjana koji su odveli Zvezdu u plej-of Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA