Švajcarci u strahu od navijača Zvezde: Ne sme da nam se ponovo ono kao protiv Dinama iz Zagreba!

Podsetimo, Bed Blu Bojsi su prošle godine pravili haos u Bernu

  • 11

Samo dva dana nakon što su saznali da će Crvena zvezda biti protivnik Jang Bojsu u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, javnost u Švajcarskoj već ''kuka'' na dolazak navijača srpskog šampiona!

Najviše pristalice Jang Bojsa na forumu, ali i tamošnji mediji koji u prvi plan stavljaju upravo Delije.

- Više bih voleo da smo dobili Danve, beogradski klub ima više huligana - napisao je momak po imenu Deni na jednom forumu.

Mediji, s druge strane, napominju ''akcije'' Delija tokom večitog derbija i dodaju da je u pitanju jaka navijačka grupa koja dominira pirotehnikom.

Policija opet ističe da ni po koju cenu ne smeju da dozvole da im se ponovo 2018. godina kada su navijači Dinama iz Zagreba pravili haos u Bernu.

Foto: Tanjug/Ap

Podsetimo, Bed Blu Bojsi su na dan meča seksualno uznemiravali žene po gradu, crtali nacističke simbole, ali i ''vešali ljude'' proizivajući Srbe. Jedno je sigurno, od Delija to neće videti, ali svakako da su Švajcarci u strahu.

- Ne želimo da nam se ponovo prethodna godina. Ako stanovnici nešto slično primete, želimo da odmah obaveste policiju. Jedno je sigurno, na ulicama će biti veliki broj policije - rekao je direktor bezbednosti Reto Naus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1357924680

    15. avgust 2019 | 17:26

    Nebojteseeeeee, pa mi smo Srbi a ne hrvati

  • Trener

    15. avgust 2019 | 17:45

    Čitam šta su sve radili navijači Dinama i nigde kazne UEFA, dok naši za neki bezazlen poster, dobiju dve utakmice bez publike.

  • Pedja

    15. avgust 2019 | 18:43

    BBB napadali normalne gradjane i simpatizere!alo bre mi smo cigani pravi ultrasi a ne BBB!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA