≫ 

Norvežanin opsednut Srbijom stiže na Maksimir: Grobari, uništićemo i Molde i Dinamo! (FOTO)

Imaće zanimljivu podršku Rozenborg u Zagrebu

  • 16
Foto: instagram/kristiankahrs

Norveški prvak Rozenborg na Maksimiru će imati i jednog zaista posebnog navijača, Kristiana Karsa, koji je "zapao za oko" hrvatskim medijima jer je veliki ljubitelj Srbije i istorije našeg naroda, što javno iskazuje na društvenim mrežama.

Kristian je i veliki navijač Partizana, pa mu utakmica sa Dinamom u utorak u 21 sat u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona dolazi kao poručena.

Ovaj Norvežanin je tim povodom poslao poruku pred dolazak u Zagreb, a ono što je zanimljivo je da njegov "Partizan" samo dan kasnije igra protiv "mrskog" Moldea, velikog rivala Rozenborga, pa je imao i šta da poruči navijačima crno-belih pred sudar sa Norvežanima.

- Pogledajte moj kratak video kada spremam da idem u Hrvatskoj da Rozenborg uništi Dinamo Zagreb u sredu uveče - napisao je na svom fejsbuku, a imao je i poruku za Grobare.

- Liga šampiona, dolazimo. Imam i posebnu pesmu za Grobare protiv Moldea u četvrtak u Ligi Evrope. Mi navijači Rozenborga ne volimo molde uopšte. Pesma je na melodiju Rozenborgove pesme protiv Moldea, ali menjao sam tekst za Partizan: izbacimo Molde iz Evrope, izbacimo Molde iz Evrope, izbacimo Molde iz Evrope, i volim Partizan - otpevao je ovaj gospodin koji će, sasvim sigurno, pobrati ogromne simpatije navijača Partizana.

Da mu je Srbija "druga država" svedoče i fotografije na njegovom instagramu, gde se može videti u majicama sa motivima Kosova, Partizana i sloganom "nema predaje".

Ono što je hrvatskim medijima  bilo interesantno na instagramu ovog Norvežanina, je njegovo izraženo mišljenje o Oluji, veliki je fan Novaka Đokovića i svaku priliku koristi da piše ćirilicom.

 
 
 
View this post on Instagram
Лидија Бајкић из села Сталаћ у близини Крушевца ме је спојила са Весном Пешић, власницом Издавачка кућа Пешић и синови. Данас је дошла са сестром Виолетом да ме посети у Београду. Одлично дружење, и наравно, обилазили смо Храму Светог Саве. Прочитајте више о мом пројекту о књизи овде: http://sorryserbia.com/2019/oprosti-srbijo/ Lidija Bajkic from the village of Stalać close to Kruševac was the one made me the conact with Vesna Pesic, the owner of the publishing house Pešić and sons. Today she came with her cousin Violeta to visit me in Belgrade. Excellent fellowship, and of course, we visited the Church of St. Sava. Read more about my book project here: http://sorryserbia.com/2019/oprosti-srbijo/A post shared by Kristian Kahrs (@kristiankahrs) on

VIDEO: Grobari videli kandžu jaguara i najoriginalniju proslavu gola u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA