• 18

Ministar se zahvalio navijačima Zvezde: Još jednom su pokazali da nisu huligani!

Zahvalnica ide na račun Delija zbog velikog odziva za dobrovoljno davanje krvi

  • 18

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar zahvalio je svim navijačima FK Crvena zvezda koji su u okviru akcije "Crveno-bela krv" tokom vikenda dobrovoljno dali krv.

Podsetimo, 17. po redu humanitarna akcija "Crveno-bela krv", održava se tokom vikenda na stadionu "Rajko Mitić", a navijači Crvene zvezde odazvali su se u velikom broju da pokažu humanost i daju krv.

- Rekordnim odzivom na akciju dobrovoljnog davanja krvi, tokom vikenda, navijači Zvezde još jednom su pokazali da nisu huligani, kako zlonamerni često pokušavaju da ih predstave, već istinski heroji, koji svojom humanošću i plemenitošću pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija - naveo je Lončar u saopštenju.

FK Crvena zvezda

Foto: FK Crvena zvezda

Ministar je zahvalio i Fudbalskom klubu Crvena zvezda na podršci ovoj akciji i ujedno pozvao i druge da slede ovaj humani primer, kako bi se prikupilo dovoljno jedinica krvi.

Inače, Zvezda časti sve navijačle koji daju krv kartama za utakmicu sa Jang Bojsom.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mđn

    Kada će oni Indijanci organizovati ovako nešto

  • Либе

    Poštujem svakog davaoca krvi, ali navijače Zvezde zbog toga nazivati herojima malo je više nego degutantno i neprimerno zbog svih onih davalaca koji to čine bez pompe. Ministar svojom izjavom je sve rekao o sebi.

  • Rola

    Jeste dobrovoljno davanje krvi svako ko želeo da gleda zvezdu a nema para dao dobrovoljno krv. Ajd što lažemo sami sebe kako bam dobro i lepo nego lažemo ceo svet,samo svakoj laži dodje kraj kad tad.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima