Svi na transportere i pod šlemove: Terzić "zapalio" Hrvate izjavom o tenku i oklopnom vozilu (VIDEO)

Terzić nije pridao veliki značaj ovim vozilima

  • 47

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, izneo je svoj komentar povodom postavljanja tenka ispred severne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Delije su "zapalile" region ovim potezom, iz Hrvatske su dobili prilično oštar odgovor i osuđujući ton medija, a Terzić je izneo svoje viđenje situacije.

- Mislim da je prevelika pompa data celoj priči, pogotovo od onih koji su imali negativnih konotacija na tenk. Imate i u Moskvi na stadionu CSKA tenk, pa u grbu Arsenala je top - zamislite da mi u grb Zvezde stavimo tenk? Kakva je razlika između topa i tenka? Čuo sam se sa ljudima UEFA, tu nema ništa sporno. Navijači su sami to doneli, kupili i postavili na plato. To je mesto gde se okupljaju i Zvezdi kao klubu to ne smeta. Što se mene tiče, tenk može da bude tu dok Zvezda živi - to je samo simbol borbenog duha i ništa više van toga - naveo je Terzić, uz komentar slavlja fudbalera na transporteru sa šlemovima uz vožnju do Autokomande. 

- Ovo što su slavili na transporteru i sa šlemovima... Pa, evo skoro sam čuo da opet hoćemo da uvedemo redovni vojni rok i trebalo bi svi na transportere i pod šlemove. Šta je problem što su tako slavili? Amerikanci koji se busaju demokratijom ulažu milijarde u vojsku i naoružanje - poručio je Terzić, a ova izjava naišla je na nove žestoke reakcije hrvatskih medija.

VIDEO - Igrači Zvezde "popeli" i Vujadina Savića na oklopno vozilo

VIDEO  -  Delije u redovima čekale da se slikaju na tenku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Racki

    28. avgust 2019 | 18:39

    Svi tenkisti a kad je trebalo u vojsku svi ravne tabane.

  • Dalaboo

    28. avgust 2019 | 18:38

    Hoce li mozda i Kostadin u prve borbene redove ako zatreba ili ce odabrati neko egzoticnije mesto??

  • CZ u srcu

    28. avgust 2019 | 21:27

    Sport i oruzje ne idu. Ko je pametan, razumece. Bolje da su dzinovsku loptu doneli npr. STOP ORUZJU blizu sporta. Ali, to neko forsira, a mase ko mase, primaju se lako na ono sto se ponudi. Zato: ORUZJE DALJE OD SPORTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA