• 47

Svi na transportere i pod šlemove: Terzić "zapalio" Hrvate izjavom o tenku i oklopnom vozilu (VIDEO)

Terzić nije pridao veliki značaj ovim vozilima

  • 47

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, izneo je svoj komentar povodom postavljanja tenka ispred severne tribine stadiona "Rajko Mitić".

Delije su "zapalile" region ovim potezom, iz Hrvatske su dobili prilično oštar odgovor i osuđujući ton medija, a Terzić je izneo svoje viđenje situacije.

- Mislim da je prevelika pompa data celoj priči, pogotovo od onih koji su imali negativnih konotacija na tenk. Imate i u Moskvi na stadionu CSKA tenk, pa u grbu Arsenala je top - zamislite da mi u grb Zvezde stavimo tenk? Kakva je razlika između topa i tenka? Čuo sam se sa ljudima UEFA, tu nema ništa sporno. Navijači su sami to doneli, kupili i postavili na plato. To je mesto gde se okupljaju i Zvezdi kao klubu to ne smeta. Što se mene tiče, tenk može da bude tu dok Zvezda živi - to je samo simbol borbenog duha i ništa više van toga - naveo je Terzić, uz komentar slavlja fudbalera na transporteru sa šlemovima uz vožnju do Autokomande. 

- Ovo što su slavili na transporteru i sa šlemovima... Pa, evo skoro sam čuo da opet hoćemo da uvedemo redovni vojni rok i trebalo bi svi na transportere i pod šlemove. Šta je problem što su tako slavili? Amerikanci koji se busaju demokratijom ulažu milijarde u vojsku i naoružanje - poručio je Terzić, a ova izjava naišla je na nove žestoke reakcije hrvatskih medija.

VIDEO - Igrači Zvezde "popeli" i Vujadina Savića na oklopno vozilo

VIDEO  -  Delije u redovima čekale da se slikaju na tenku

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Bole

    Sledeci put jos 2 tenka i nekoliko migova.

  • Sole

    Kada bih neko tu stavio ficu bio bih kaznjen. Kako to da tenk moze nepropisno tu da stoji? Tumacenje pravila I recnik na Balkanu me podseca na devedesete, pred rat. Kako hocete, bre. Ja sam tu lekciju skupo platio i sada sam u Norveskoj. Samo budala gresi dva puta. Pozdrav.

  • Tenk

    Tenk

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima