• 70

Ispovest žrtve koju su na auto-putu napali huligani: Vidim dim, vandali iskaču, udaraju, staklo puca

Kako kaže naš sagovornik, niko nije video obeležja nijednog kluba

  • 70

Suženje puta, haos, dim, pa potom pucanje stakla i besomučni udarci palicama, tako je izgledao napad huligana na auto-putu Miloš Veliki kod Mislođina, koji nam je do detalja opisala jedna od žrtava ovog bezumnog čina. Tri osobe su povređene u ovom napadu.

Navijači su palicama udarali vozila koja su uspeli da uspore ili zaustave i tom prilikom je polomljeno nekoliko stakala, a traga se za više od deset osoba.

"Sve je super, kažu, najvažnije je da nema težih povreda... Pa da li treba da padne mrtva glava da bi neko nešto uradio?", ljut i ogorčen za "Telegraf.rs" pričao je očevidac i žrtva napada.

- Izuzetno, izuzetno sam ljut, besan na tako nešto i ne mogu da verujem da čovek, momak, mogu možda reći i dete, nasred auto-puta napadne palicom, polupa ti staklo, ide sa namerom da to uradi, napravi sačekušu, diverziju i niko ništa... - ispričao je za "Telegraf" mladić koji se nalazio u jednom od vozila koja su na auto-putu napali huligani.

On nam je do tančina preneo atmosferu sa auto-puta u noći između utorka i srede.

- Vidim automobili koče, suženje puta označeno onim vertikalnim pokazivačima sa žutim svetlom na vrhu, kojim se označavaju radovi na putu i suženje traka... Vidim svetlost, svi skoro staju, mislim da se nešto zapalilo, da je bila nesreća... Ne znam ni šta da pomislim i samo odjednom čujem pucanje stakla, galama, dim, izleću vandali ispred nas, sa desne, leve strane, onaj ispred hoće nazad, udara me, ja hoću nazad, naslonim se na onog trećeg iza... Vidim malo prostora, između vandala i automobila i dajem gas, pokušavam da ih sve izbegnem i da pobegnem - ispričao je.

Kako kaže, niko nije video obeležja nijednog kluba, pred njegovim očima bila su samo "maskirana lica, bejzbol palice, lomljava, škripanje guma, udarci, haos u roku od 5 sekundi i neverovatna brzina".

Naš sagovornik tvrdi da ovo nijhe bio obračun grupa navijača, već brutalan napad na kolonu vozila, potpuno nasumičan.

- Vandali su napali kolonu slučajnih prolaznika, nasumično su udarali po staklima, nikakve tu navijačke grupe nema, niko u koloni nije imao nikakvo obeležje. To mora da se naglasi, jer se onda tu daje čitava druga konotacija svega, to nije bio nikakav obračun grupa navijača - izričit je naš sagovornik.

Kako kaže, pitanje je šta bi se desilo da je kolima povredio ili ubio nekoga od njih, jer ipak su se oni kao pešaci isprečili nasred auto-puta i počeli da napadaju vozače koji su ubrzavali ne bi li od njih što pre pobegli.

- Šta da su oni kao vandali polupali staklo u vozilu u kojem je dete, beba? - gnevno se pita naš sagovornik.

VIDEO: Hapšenje pripadnika Torcide zbog napada na Srbe u Kninu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • joakim

    Ma zna se da su to frakcije JSD od jeda sto idemo dalje napali ljude sto ne napadnu navijacke grupe

  • 🇷🇸

    У оваквим ситуацијама их треба прегазити,све до последњег!

  • Srbin

    Sve nas je manje a i sve smo ludji!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima