Švedska policija žestoko tukla navijače Seltika: Teški pendreci padali po škotskim glavama (VIDEO)

Nemile scene na "Frends Areni"

  • 7
Seltikovi navijači Foto: twitter/Cxllum72

Seltik se utešio plasmanom u Ligu Evrope posle šokantne eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Kluža, a kvalifikacija u drugo po jačini evropsko takmičenje proslavila se u Stokholmu. 

Škotski prvak deklasirao je AIK 4:1, posle 2:0 u Glazgovu, ali nije sve proteklo u najboljem redu po gostujuće pristalice, a za to je odgovorna lokalna policija.

Iz zasad nepoznatog razloga, organi reda su u poluvremenu pendrecima žestoko tukli grupu navijača Seltika. Ovi su se suprotstavili goloruki, bacali su čak i pivo po policiji, koja je, uprkos otporu, nesmanjenom žestinom mahala palicama.

Škoti nisu ustanovili zbog čega je stigla ovakva reakcija policije, koja je, prema rečima jednog od navijača, pet minuta pre kraja prvog poluvremena samo krenula da se okuplja oko grupe koju je potom tukla pendrecima.

Iz drugog ugla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    30. avgust 2019 | 12:05

    A sustenzija stadiona 2 utakmice bez publike vise desetina hiljada evra kazna za organizatore i izazivace nereda ili tu UEFINU kasu pune Partizan i Zvezda.

  • Pjoyr

    30. avgust 2019 | 10:28

    Ove bi ravalili u srbiji ! Ovo seltikovci su smehotres !

  • DV

    30. avgust 2019 | 11:48

    Nije policija vec obezbedjenje (redari), ali bez obzira prekoracena upotreba sile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA