• 31

"Borbeno" vozilo pred Poljudom na derbi dan: Da li je i ovo hrvatski odgovor na tenk Delija? (FOTO)

Neobična kreacija u Dalmaciji

  • 31

Beogradski tenk koji su kao atrakciju pred "Marakanom" plasirali navijači Zvezde postao je predmet najvećih polemika u Srbiji i šire po komšiluku, a već tri "odgovora" stigla su iz hrvatskog navijačkog miljea. 

Naravno, Bed Blu Bojsi i Torcida su ispred svih požurili da pošalju reakciju beogradskim kolegama, pa smo tako videli traktor ispred "Maksimira" i u Vukovarskoj ulici u Splitu, a u prestonom gradu Dalmacije, i to na dan derbija - pojavilo se još jedno "borbeno vozilo".

Istini za volju, ispred Poljuda je bilo parkirano čudno vozilo: automobil s topom na krovu. Osim oružanog dodatka, na autu su zastave Hajduka i Hrvatske.

- Na njemu piše "Oddball Rally 2019." To je trka koja okuplja ljude koji se vole voziti, a cilj je pružiti jedinstveno iskustvo vožnje kroz Evropu, uživajući u prekrasnim prizorima. Svaki takmičar dobije rutu kojom mora proći. Isti taj automobil već je viđen u Splitu pre otprilike mesec dana samo što je tada imao britanske tablice. Ovoga puta na njemu su probne splitske pa se samo po sebi nameće da je automobil u međuvremenu promenio vlasnika - pišu Hrvati.

Hrvatska automobil tenk

Foto: Čitalac 24sata.hr

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Honor

    Uvek cete biti kopija

  • Sima K.

    Auto je imao britanske tablice... Kad treba protiv Srba, iza svega uvek stoje Englezi!

  • Bendzo Kosta

    Najpoznatiji naziv Njemacke nogometne reprezentacije je Panceri oli ti Tenkovi,asocijacija na Igramo tako dobro da sve ispred sebe gazimo..A sta Balkanci zajebavaju, izmisljate toplu vodu i trazite kavgu a fudbal je zamisljen kao zabava pa neka tako ostane.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima