• 84

"Ubij Srbina" uz misteriozan znak: Sraman natpis na majici huligana u Splitu! (FOTO)

Šta li mu je to trebalo

  • 84

Hajduk iz Splita je u subotu posle tri i po godine pobedio Dinamo iz Zagreba na svom Poljudu, na kom se navijači nisu bavili samo svojim klubom.

Iz nekog razloga, jedan od huligana splitskog tima je tokom drugog poluvremena i bakljade koju je napravila Torcida, na svojoj majici imao natpis "Ubi Srbina".

Uz njega je bio i znak koji podseća na keltski krst, dok ga drugi tumače kao metu. I dok znak lična simbolika znaka za ovog maskiranog navijača nije potpuno jasna, natpis je kod mnogih naišao na osudu.

Ovakav postupak navijača je kod nekih izazvao zbunjenost, kod nekih rezignaciju, dok su treći kritikovali i činjenicu da je nepravilno napisan.

Hajduk će možda zbog incidenata navijača biti kažnjen, ali je pobedom nad Dinamom dospeo na čelo HNL, pa je pitanje koliko ih kazne i postupci navijača trenutno zabrinjavaju u Splitu.

VIDEO - Hapšenje pripadnika Torcide zbog napada na Srbe u Kninu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • BelgradeBoy

    Tata I mama su mu brat I sestra

  • Ja bre

    U mnogome dokazano da je plitak narod

  • Ivan

    Moraju naše glave sesti i napraviti detaljnu analizu,uočiti sve greške od stvaranja SHS,priznati greške i učiniti sve da se više nikada ne ponove,Karadjordjevići su nas uništili

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima