≫ 

Prava istina o navijačkom "užasu" i "haosu" u Vrčinu: Huligani polupali auto, devetorica uhapšena

Derbi ni ovog puta nije mogao da prođe bez incidenata

  • 20

Pred 161. večiti derbi Zvezde i Partizana došlo je do manjeg incidenta kod naplatne rampe u Vrčinu, ali ne i tuče, haosa, užasa, kamenica... kako su to preneli pojedini tablodini mediji. 

Kako saznaje Telegraf.rs, policija je intervenisala nakon što je jedno vozilo oštećeno, pošto su ga presreli mladići koji su se nalazili u druga dva automobila.

Naime, huligana automobilima je blokirala kolovoz. U jednom trenutku protivpožarnim aparatom nasrnuli su na automobil sa bugarskim tablicama. Tom prilikom slomili su šofersajbnu na automobilu i lakse povredili 30-godisnjeg vozača, državljanina Srbije. Napadači su odmah pobegli vozilom, ali je policija brzo identifikovala dva automobila i uhapšeno je devet muškaraca koji su bili u njima. Utvrđuju se sve okolnosti divljanja huligana.

Zbog incidenta je uhapšeno devet osoba.

OVDE ste mogli da pratite sva dešavanja vezana za 161. večiti derbi.

Naši izveštači su na licu mesta, a mogli ste da vidite i kako izgleda Autokomanda dva sata pred sudar "večitih rivala" - policija i žandarmerija pod punom borbenom opremom motre na taj deo grada, uz konjicu kao pojačanje u slučaju većih nereda.

Autokomanda, FK Partizan - FK Crvena zvezda, 161. Veciti derbi, policija Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Futer

    22. septembar 2019 | 17:43

    Divljaci u pravom smislu reci !!!

  • Stoka

    22. septembar 2019 | 17:51

    Do stoke trebaju jos da doguraju, kreteni besposleni

  • acadeka

    22. septembar 2019 | 19:22

    gde su bile te jajare kad je bila parada srama. p...e jedne nisu smeli ni nos da promole i jedni i drugi. fuj gadovi jedni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA